Reakce na článek FCB. Odboj V4

11. 9. 2021

"Já jsem polský prezident a říkám" Nebudou nám tu v cizích jazycích nakazovat , jaký systém máme mít v Polsku a jak máme nakládat s polskými záležitostmi".

Ať jsou  Poláci  zvláštním způsobem svébytní , tak jsou hrdi na svou vlast. Vzepřou se když  jde o národ až na krev. Pokud se shodnou s Maďary jsme se Slováky jediní kteří mohou  doplnit hráz Míru a zabránit expanzi frankogermánských zájmů , v tomto čase krytých EU.  Přitom zachránít národy střední Evropy před likvidací rasy i vyznání  z druhé strany islamizaci, která bude krutější a  uvrhne naše děti o 2 století zpět. Máte, ano máte poslední možnost zastavit to co "možná nevědomky" nám připravují pravicoví politici, né pravicově smýšlející  voliči, protože ti si to ani ve svém přetrvávajícím antikomunismu  neuvědomují a jejich jediné pozitivum z těchto voleb bude jedině v případě pokud se odkloní od plánů svých poltických hochštaplerů, od koalic tvořených z přisluhovačů zbohatlíků lačných po dalším majetku a penězích sedřených i ze svých vlastních voličů. Občané a jejich podmínky pro život je vůbec nezajímají .

Lidi máte skutečně poslední možnost žít ve společnosti plné neshod , rozporů , tak jak to v rodinách bývá , ale budete vy a vaše děti a jejich děti žít, to je úděl nás lidí.Nebudete však otroky ve vlastní zemi. Volte strany, které mají ve svém programu život a né zlodějiny , majetky a zisk i přes vaše mrtvoly.Co by vám řekli vaši otcové, kteří šli do bitev ze tuto zemi i když věděli že zemřou. Historicky ubránili střední Evropu od nájezdů germánů i tatarů, bylo to dávno a my tu žijeme. Výsledek 2.světové války i přes nespokojenost západu s poválečným uspořádáními přes miliony mrtvých měl i své hrdiny spojené s osvobozením Československa. Byli to vaši dědové a otcové. Nedělejme sami sobě ostudu , nezrazujme naši zem , nezrazujme jejich odkaz, naši republiku, ve prospěchzahraničního kapitálu a našich přisluhovačů – zbohatlíků.

František Jordák