Volby 2021 do PS před námi , neúčast při volebním aktu, také svobodné rozhodnutí !

21. 9. 2021

Občané , voliči vzhledem k naší pohodlnosti , vypěstovaném v domnění , že se o nás někdo postará , dobrovolné ztrátě naplnění života nás osobně , svých rodin a dětí. Našim osobním selháním je že ( neúčastí ve volební místnosti) , připouštíme k rozhodování o věcech veřejných  a hlavně o nás samých ne ty "nejlepší" z nás, nebo alespoň ty jejichž myšlenky a cíle naplní potřebu nás všech, aniž se vyjádříme k těmto programům a tzv. většinovým rozhodnutím vybereme to nejlepší nebo donutíme rivaly se dohodnout k tomu co nám bude prospívat. Jejich povolební prohlášení už nikdo neschvaluje , taky je k ničemu nezavazuje . Jaký je vlastně výsledek voleb??Připustíme svou neúčastí u voleb  , svou jednotlivou výhodu (zcela sobeckou) , příjmeme program lídrů kteří nás na 4 roky budou ve vlastním zájmu poškozovat a to vše bez možnosti revize , nebo nasměrují celý národ mnohdy jen díky malému  procentu voličů ,  na léta pod kuratelu ještě většího "temna" než jsme v sobeckém skupinovém zájmu si prosadili. Toto vše jsou jen naše osobní chyby , naše pohodlnost . Proto jsou tady právě "volby" a pokud není vůle a účast nadpoloviční většiny národa (60 %) , neměly by být volby právo platné. Volby musí být povinnost ( zapojení občana do chodu státu a jeho podíl na tomto konání. Občane , pokud tě volby nezajímají , co potom chceš po tom státu ?) , volební účast , která vyjadřuje právě tu svobodu rozhodnutí kde a za jakých podmínek chci v této zemi žít a také to dává svobodu rozhodnutí , možnost si na světě vybrat a  najít si místo které mi bude vyhovovat.

Stávající výklad svobody a demokracie vynucující si péči společenství o mou osobu tak abych já byl uspokojen  je zvrácenost prosazovaná klerofašistickými spolky, pravicovými kapitálově motivovanými nad národními korporacemi, které své politické , náboženské představy o životě většinové společnosti prosazují metodou masivních mediálních lží , okrádáním a zločinným prosazením skupinového zájmu nad společenstvím lidí. O většině musí rozhodovat  u voleb většina , né však chybně prosazená do parlamentu ale i do senátu , skupinovým zájmem nebo konspirační manipulací (Vystrčil 15% voličů v daném obvodě) , ale většinou národa. Proto ani tzv. lídři politických stran či hnutí nejsou ti co o životě lidí mají tu správnou zkušenost. Musí to být lidé  (jak kdysi u Baťů) kteří něco umí , něco dokázali  a lidem zaručují svou prestiží lepší život , ponesou i odpovědnost za svá rozhodnutí ( i majetkem, např. na funkci ředitele příjímaný uchazeč "u Baťů" musel mít složenu na podnikový účet částku v hodnotě ceny RD cca na dnešní ceny 4 mil. Kč ) , budou odvolatelní  při neplnění (volebního)  programu , pos stržení hodnoty způsobené škody z konta, naučí mimo jiné státní aparát fungovat v zájmu lidí kteří si je vlastně platí a kterým musí skládat účty. Stávající hospodářské výsledky v době digitalizace a výpočetní techniky  praktikované nejméně s měsíčním a ve vyúčtování volebního období nejméně ročním skluzem je v podstatě důkaz o špatné práce , hlubokém pohodlí a manipulace s výsledky , aby ten "blbý národ" nebo kontrolní orgány na machinace  nepříšli a aparát si mohl pohodlně žít , aby vše "vyšumnělo" , v podstatě s odstupem se hodnotí věc už v jakémsi útlumu a např. soudy po 20 letech, koho to ještě zajímá (vidíte to na výsledcích šetření Bečvy , nebo Vrbětic).  Otázka úspor , už jen nákladů na provoz státu např.  zmrazení platů státních zaměstnanců , spravedlivá mzda za odvedenou práci  , tak jak prohlásil Fiala (ODS) "zmrazit platy státním zaměstnancům , komu by to prospělo " !!! V případě "povalečů" určitě ,ale ne "pracovníkům technické státní správy" (hasiči,policie a celá řada dalších za kterými jsou výsledky, nikoliv blábolení ve sněmovně nebo i výsledky vzdělávacího systému , kdy jsou produkování jedinci s "papírem" o vzdělání , pro naplnění tabulkových stupňů , ale kteří jsou v praxi nepoužitelní , neumíme řešit ani "místenkové" umístění třeba na 5 let).

Lidi dejte si šanci na nový začátek . Všichni k volbám , víte co potřebujete k životu  !  Hlavně vy , senioři vždyť co vám říká životní zkušenost, budete zase volit "populisty a politické hochštaplery"? Vyžeňte všechny kariérní politiky  z kandidátek , politické dinosaury , proevropské vlastizrádce , prodejné lobisty  západních korporací a centrál. Všechny povaleče kteří si vysedí statisícové měsíční odměny  ( za 4 roky cca 7 mil. Kč , kdo to z vás má) a jejichž výsledkem je i současných  350 neprojednaných zákonů na posledním zasedání  = špatná práce .

Volební program KSČM "Šance na nový začátek" vám předkládá oblasti zájmu a podpory , prosazování 5-ti základních programových priorit : 1. Pomoc potřebným, vyšší zdanění bohatých , 2. Péče o děti a jejich vzdělání   , 3. Podmínky pro život v bezpečí a míru , 4. Právo na důstojný život , 5. Příroda zdravější, životní prostředí čištější – detailně je rozepsáno na "www.kscm.cz" Všechny tyto priority budou podporovat a pokud se shodnou s ostatními ( obdoba se vyskytuje i v programech dalších stran , včetně jejich záludností a podrazů které z vás udělají na další 4 roky diváky dorozkradení republiky)budou tvrdě pracovat na zajištění. KSČM nic populisticky neslibuje , od nás neuslyšíte "zajistíme, prosadíme", ale v programových prioritách "5P" pokud se podaří doladit skutečný společný volební program , který se stane kontrolovatelným materiálem rozvoje ČR a zájmu voličů , společných programem tak budeme "pracovat" s plnou osobní odpovědností na jeho splnění .

Dřív nám stačilo "slovo , podání ruky , přísaha" . Čest byla nadevše . Dnes nepomáhá ani armáda právníků  a končí to "blábolením a obstrukcemi" jak v parlamentu ,tak v senátu.

Dnes vstupuje do volebního klání KSČM s 5-ti prioritami , pro jejichž naplnění svedou v poslanecké sněmovně Vámi zvolení zástupci z řady kandidátů KSČM čestný boj  s plnou odpovědností. Na stránkách Haló novin vám budeme podávat průběžné výsledky o plnění , také kdo a jak nás podpořil nebo zase podrazil.

Ing. František Jordák