Ve vzduchu je cítit krev! Provokace NATO vůči Ruské federaci nad Černým mořem a Ukrajiny vůči Bělorusku 3. - 4.12.2021

5. 12. 2021

Před dvěma dny jsme zveřejnili na těchto webových stránkách článek s názvem "Ohýbač pravdy Kulhánek.....", kde popisujeme napjatou situaci na ukrajinsko - ruské státní hranic a jak se v této situaci chová NATO, představitele západních států i náš ministr zahraničních věcí Kulhánek z ČSSD.

Upozornili jsme na to, že je tam příliš mnoho lidí harašící zbraněmi a že někdo třetí tam může záměrně zorganizovat provokaci, která přeroste ve vážný ozbrojený konflikt s cílem vtáhnout Rusko do lokální války a pak jej všemožně, tzn. ekonomicky, politicky i mediálně poškodit!

Nečekali jsme, že se to stane tak brzy! V sobotu 4.12.2021 oznámila ruská letecká dispečerská služba - řízení letového provozu nad Černým mořem, že tam došlo téměř k letecké katastrofě, kdy bezpilotní průzkumný letoun NATO, se téměř srazil ve vzduchu s pravidelnou civilní leteckou linkou Aeroflotu letící z izraelského Tel Avivu do Moskvy. Na posledních chvíli u tohoto civilního letou sepnul automatický režim nouzového míjení ve vzduchu a vojenský bezpilotní letoun NATO proletěl ve vzdálenosti cca 20 metrů od civilního letadla, které mělo na palubě desítky nevinných civilistů. Nad Černým mořem se mohla odehrát stejná letecká katastrofa, jako s malaisijským boeingem, který byl sestřelen nad Ukrajinou či ruským letounem u břehů Egypta.

Aby toho nebylo málo, v této napjaté situaci, v sobotu ukrajinský bojový vrtulník ukrajinské armády přeletěl běloruskou státní hranici a vlétl jeden kilometr do hloubky území Běloruska a pak se vrátil zpět. Byla to cílená provokace, kdy ukrajinský pilot vrtulníku byl vyslán na smrt, kdy organizátoři této operace počítali s tím, že vrtulník bude sestřelen běloruskou protivzdušnou obranou. Naštěstí se tak nestalo!

NATO chce v těchto dnech vyprovokovat válku na ukrajinsko - ruské státní hranici! Podstrkuje k tomu Ukrajinu! Ukrajina tam má dislokováno již 125.000 svých vojáků s tanky a obrněnou technkou a chce zlomit silou odpor Doněcké a Luhanské národní republiky. 

Ve vzduchu je cítit krev!

(Česká veřejnoprávní media o tom neinformují, proto to musíme dělat za ně. Je to důležité). 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
www.vesti.ru, Igor Panarin