Nový vzhled "Halo novin"

3. 1. 2022

Po vánočních svátcích a oslavách konce roku jsme se přesunuli do roku 2022. Ten určitě přinese spoustu nového. Čeká nás možná nejedna nepříjená změna a jen doufám, že jich nebude zase tak mnoho. Přesto je tu i první letošní změna k lepšímu. Je to dnešní vydání HALO NOVIN, ve kterém se promítly změny k modernějšímu a poutavějšímu vzhledu. Kromě nového loga, více barevných stran jsou tu i nové rubriky a celkové omlazení novin. Je to dáno i změnami ve vedení novin a snahou udělat tuto tiskovinu atraktivnější. Snad se bude tato forma líbit i vám, čtenářům HaNo.

Mne osobně zaujala pondělní příloha Pří-Vě-Tek. Dvoulist s obsahem věnovaným Přírodě - Vědě - Technice s logem "Halo na pondělí". Docela jsem zvědavý jak se vypořádá nové vedení s dalšími dny v týdnu a jak se bude celá koncepce novin vyvíjet v dalším měsísích. Snad se podaří udržet celkovou úroveň tiskoviny a hlavně předplatitele. Ideálně i zvýšit jejich počet. Rozhodně vstup do nového roku zatím vyšel a je dobře, že se noviny podařilo udržet. Přeji jim jen další posun ke zlepšení čtivosti a atraktivnosti, více podrobných netendenčních informací a odbornou kvalitu článků.

Snad se v průběhu roku přidají další dobré zprávy z jiných oblastí. Přál bych si i změny na webu novin, dnešní www.iHalo.cz jsou ještě odrazem minulých let. Předpokládám, že i tudy se půjde cestou změn.

Autor: 
Pavel Kroča