Naši zástupci v médiích - aktualizováno 17. 3. 2022

17. 3. 2022

+   Kandidát na prezidenta republiky Josef Skála bude v pátek dne 18. března 2022 hostem pořadu CNN Prima News Divoká karta. S politickými rivaly europoslankyní M. Gregorovou (PIRÁTI) a s M. Stropnickým  bude diskutovat o válce na Ukrajině a o zdražování. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 18:00 hodin.

Proběhlo:

+    Předsedkyně KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude v neděli 27. února 2022 hostem pořadu CNN Prima News PARTIE. S politickými rivaly: senátorem P. Fischerem,  s poslancem J. Baštou (SPD) a exministrem L. Metnarem (za hnutí ANO 2011)bude diskutovat o válce na Ukrajině, o pomoci uprchlíkům, o sankcích pro Rusko, dále o rozpočtu na obranu a také třeba o dezinformacích. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 11:00 hodin. Předsedkyni K. Konečnou můžete sledovat cca od 11:50 hodin.

+    Předsedkyně KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 25. února 2022 hostem pořadu CNN Prima News 360 stupňů P. Wolfové. S poslancem O. Kolářem (TOP 09) bude diskutovat o konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 21:15 hodin. Předsedkyni K. Konečnou můžete sledovat cca od 22 hodin.

 

+    Kandidát KSČM na prezidenta republiky Josef Skála bude dnes 16. února 2022 hostem pořadu CNN Prima News 360 stupňů P. Wolfové. S politickým rivalem – senátorem P. Fischerem (BEZPP) bude diskutovat o napětí na rusko – ukrajinské hranici. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 21:15 hodin.

+    Kandidát na prezidenta za KSČM Josef Skála bude v neděli 6. února 2022 hostem pořadu PARTIE T. Tománkové na CNN Prima News. S dalšími kandidáty: Klárou Long Slámovou, Jiřím Paroubkem a Markem Hilšerem bude diskutovat o tom, jaký by měl být čtvrtý český prezident, o přípravách na kandidaturu, dále o OH v Číně, o konfliktu Rusko X Ukrajina nebo třeba o dvou letech pandemie. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od  13:00 hodin.
+    Předsedkyně KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude v neděli 6. února 2022 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Se senátorem P. Fischerem bude diskutovat o vývoji krize na Ukrajině, postupu NATO a USA, dále o postoji EU a České republiky, nebo třeba o pozici Ruska, účinnosti sankcí a souvislostech s energetickou krizí. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 13:20 hodin.

+    Předsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude v pátek dne 21. ledna 2022 hostem pořadu CNN Prima News Divoká karta. S politickými rivaly: M. Stropnickým a J. Pelcem (PŘÍSAHA) bude diskutovat o hodnocení vlády P. Fialy (ODS), o hrozbě omikronu, o zrušení vyhlášky o povinném očkování, o testování ve firmách,  dále o kauze vrácení darů STAN, o kauze poslance J. Farského (STAN) a nebo třeba o spolupráci levice po volbách. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 18:00 hodin.

 

+    Předsedkyně KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 8. prosince 2022 hostem Událostí, Komentářů. S místopředsedou PSP ČR J. Bartoškem (KDU-ČSL) bude diskutovat o výměně kancléře v čele Německa, o očekávání od Olafa Scholze, o fenoménu kancléřky Merkelové a také o Německu jako o hegemonu evropské politiky, ekonomickém tahounu a propagátorovi nových trendů. Moderovat bude: Marcela Augustová. Pořad bude Česká televize vysílat od 22:00 hodin na programu ČT 24 živě. Předsedkyně K. Konečná vystoupí v rámci pořadu cca ve 22:20 hodin.

+    Předsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude ve středu  3. listopadu 2021 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. S moderátorkou pořadu Světlanou Witowskou bude diskutovat o tématech spojených s volebním výsledkem KSČM, o směřování a plánech strany do budoucna, o sjednocování levice. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 18:28 hodin na programu ČT 24.

+    Předsedkyně KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude v pátek 29. října 2021 hostem pořadu CNN Prima News Divoká karta. S politickými rivaly: R. Šlachtou (Přísaha) a J. Maláčovou (ČSSD) bude diskutovat o povolební situaci nejen na politické scéně, ale i ve společnosti. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 18:00 hodin.

+    Předsedkyně KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude v pondělí 25. října 2021 hostem pořadu Českého rozhlasu Dvacet minut Radiožurnálu. S moderátorem pořadu Tomášem Pancířem bude diskutovat o novém směřování KSČM, o svých představách o vedení strany i o povolební situaci na české politické scéně.  Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici Radiožurnál od 17:06 hodin.

+    Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Dolejš bude dne 13. října 2021 hostem Arény J. Soukupa v TV Barrandov. S politickými rivaly: s poslancem M. Bendou (ODS), s předsedou R. Šlachtou (PŘÍSAHA), poslancem R. Kotenem (SPD) a samozřejmě s generálním ředitelem TV Barrandov J. Soukupem bude diskutovat o volebních výsledcích, situaci ve společnosti i výhledu do blízké budoucnosti. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:15 hodin.

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude ve čtvrtek - 7. října 2021 hostem SUPERDEBATY TV Nova.  V diskuzi o: 

•COVIDU (bilance, postup při zhoršené epidemické situace, očkování)
•EKONOMICE (rozpočet, daně, důchodová reforma, dostupné bydlení, doprava)
•ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ
•EU (bezpečnost, migrace, zahraniční politika, referendum, green deal, předsednictví EU) 
•TEST znalost života občanů Česka
se utká s předsedy stran: J. Hamáčkem (ČSSD), T. Okamurou (SPD) a R. Šlachtou (PŘÍSAHA).
Pořad bude TV Nova vysílat živě na hlavním programu TV Nova a  na www.tn.cz od 17:00 hodin.

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude ve čtvrtek - 7. října 2021 hostem SUPERDEBATY TV Nova.  V diskuzi o: 

•COVIDU (bilance, postup při zhoršené epidemické situace, očkování)
•EKONOMICE (rozpočet, daně, důchodová reforma, dostupné bydlení, doprava)
•ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ
•EU (bezpečnost, migrace, zahraniční politika, referendum, green deal, předsednictví EU) 
•TEST znalost života občanů Česka
se utká s předsedy stran: J. Hamáčkem (ČSSD), T. Okamurou (SPD) a R. Šlachtou (PŘÍSAHA).
Pořad bude TV Nova vysílat živě na hlavním programu TV Nova a  na www.tn.cz od 17:00 hodin.
 

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude ve středu - 6. října 2021 hostem SUPERDEBATY České televize. V prostředí Právnické fakulty UK se utká v diskuzi s předsedy stran a hnutí, kteří dosáhly v průzkumu České televize hranice volebního potenciálu 5 %. Hlavními tématy bude řešení epidemie koronaviru, ekonomická situace země (dluhy, daně, inflace, bydlení) a vybraná témata zahraniční politiky (klima, bezpečnost, zahraniční orientace země). Jednu z otázek položí i umělá inteligence. Závěrečná část bude věnována povolební spolupráci a každý dostane 30 vteřin na finální vzkaz voličům. Moderovat bude Světlana Witowská. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 1 a ČT 24 od 20:00 hodin.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR a kandidátka do voleb za Středočeský kraj Miloslava Vostrá bude ve středu - 6. října 2021 hostem pořadu CNN Prima News 360 st. P Wolfové - Hlas lidu. S ministryní financí A. Schillerovou (ANO 2011), poslancem Z. Stanjurou (SPOLU) a V. Michalikem (PIRÁTI/ STAN) bude diskutovat o:

- zadlužení ČR

- inflaci

- cestě z krize

- schodku státního rozpočtu, měl by se změnit s novou vládou? 

Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 20:00 hodin

Proběhlo:

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v pondělí - 4. října hostem Superdebaty předsedů stran na iDnes.cz . Diskutovat bude s: A. Babišem, I. Bartošem, R. Šlachtou, T. Okamurou, P. Fialou a J. Hamáčkem na téma:

  • chudé Česko
  • stárnoucí Česko
  • mladé Česko a bydlení
  • zoufalý nedostatek zaměstnanců...... a další aktuální témata.

Moderátory budou – Vladimír Vokál a Jaroslav Plesl. Pořad bude iDnes.cz vysílat živě na www.idnes.cz od 11:00 hodin.

 

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v pátek 1. října 2021 hostem pořadu Ptám se já na Seznam Zprávy. S moderátorkou Veronikou Sedláčkovou bude diskutovat o programových prioritách strany, o toleranci vládě a jejím ukončení, o volebních preferencích KSČM i výhledu do budoucna. Pořad bude Seznam Zprávy vysílat živě od 13:10 hodin na www.seznamzpravy.cz .

+    Uznávaní novináři v Press klubu  zpovídají zajímavé hosty na aktuální témata z oblasti ekonomiky, politiky, kultury či společenského dění.  Ve středu 29. září 2021 bude hostem tohoto pořadu 1. místopředseda Poslanecké sněmovny PČR a předseda KSČM Vojtěch Filip. Pořad bude možné poslouchat na stanici Frekvence 1 od 18:00 hodin.

+    Vedoucí kandidátka Zlínského kraje pro volby do PSP ČR a poslankyně Marie Pěnčíková bude ve čtvrtek  23. září 2021 hostem Předvolební debaty Blesk Zpráv.
Se zástupci parlamentních stran: Jaroslavem Faltýnkem (ANO 2011), Marianem Jurečkou (KDU-ČSL/SPOLU), Radkem Holomčíkem (Piráti/Piráti a STAN), Janou Krutákovou (STAN/Piráti a STAN) a s Ondřejem Veselým (ČSSD) bude diskutovat o: zdražování v Česku, rostoucích cenách komodit a vstupů, kvalitě potravin, dále o potravinové soběstačnosti, krocích vlády při podpoře domácností, o zemědělství a covidu, nebo také o kůrovcové kalamitě a ekologické havárii na Bečvě. Pořad bude Blesk Zprávy vysílat živě na
tv.blesk.cz  od 11:00 hodin.

+    Vedoucí kandidátka Zlínského kraje a poslankyně PSP ČR za KSČM Marie Pěnčíková bude v úterý 21. září 2021 hostem Velké předvolební debaty lídrů v České televizi.

Diskutovat bude s lídry:

Ondřej Benešík, lídr kandidátky SPOLU ve Zlínském kraji 

František Elfmark, lídr kandidátky Piráti + STAN ve Zlínském kraji 

Alena Gajdůšková, lídryně kandidátky ČSSD ve Zlínském kraji

Zbyněk Schaffer, lídr kandidátky Přísaha ve Zlínském kraji

Radek Vondráček, lídr kandidátky ANO ve Zlínském kraji 

Vladimír Zlínský, lídr kandidátky SPD ve Zlínském kraji

Diskutovat bude na tato témata:

  • aktuální téma daného dne + rekapitulace uplynulého volebního období, plány na správu země, hlavní programové teze kandidujících subjektů, priority vládnutí

  • kultura – současný stav, rozpočet, dopady COVID

  • zdravotnictví - stav zdravotnictví po COVIDu, platy zdravotníků, dostupnost péče

Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 20:05 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v úterý 21. září 2021 hostem volebního speciálu TV Nova s názvem "Volby jsou letos na Nově". S moderátorkou Barborou Divišovou bude diskutovat na témata: covid-19, hodnocení uplynulých 4 let + hodnocení tolerance vlády Andreje Babiše, programové priority a budoucnost KSČM.Pořad bude živě na TN Live (tn.nova.cz/tnlive) od 16:00 hodin. Tříminutový sestřih bude večer v Televizních novinách.

+    DVTV Roadshow – exkluzivní možnost vidět DVTV živě. Daniela Drtinová, Martin Veselovský, Daniela Písařovicová a Michael Rozsypal a jejich hosté. Letošní DVTV Roadshow proběhne jako série osmi předvolebních debat v osmi českých městech! Akcí provedou vždy dva moderátoři a debatovat budou s hlavními politickými lídry. 

V pondělí 13. září bude KSČM reprezentovat poslankyně a vedoucí kandidátka Zlínského kraje Marie Pěnčíková a s politickými rivaly bude diskutovat tentokrát z Českých Budějovic na téma: životní prostředí

  • péče o přírodu a krajinu v Česku
  • ekologické havárie - Bečva, tornádo, zpráva IPCC o změně klimatu
  • Národní plán obnovy, Green Deal EU
Debatu můžete sledovat živě na www.dvtv.cz nebo na www.video.aktualne.cz  od 20:00 hodin.

+    DVTV Roadshow – exkluzivní možnost vidět DVTV živě. Daniela Drtinová, Martin Veselovský, Daniela Písařovicová a Michael Rozsypal a jejich hosté. Letošní DVTV Roadshow proběhne jako série osmi předvolebních debat v osmi českých městech! Akcí provedou vždy dva moderátoři a debatovat budou s hlavními politickými lídry. 

Dne  9. září 2021 bude KSČM reprezentovat poslankyně Hana Aulická – Jírovcová a s politickými rivaly bude diskutovat tentokrát z Ostravy na téma: sociální politika:

  • důchodový systém, jeho dlouhodobá udržitelnost, snahy o reformu
  • penze a jejich zvyšování 
  • rodinná politika a otázka bydlení
  • pracovní trh, postavení zaměstnanců a podnikatelů, minimální mzda a její růst
  • systém sociálních dávek, vyloučené lokality
  • volební program v oblasti sociální politiky

Debatu můžete sledovat živě na www.dvtv.cz nebo na www.video.aktualne.cz  od 20:00 hodin.

+    Poslanec PSP ČR za KSČM Daniel Pawlas bude dne 8. září 2021 hostem pořadu Předvolební Aréna J. Soukupa. S politickými rivaly V. Kaňkovským (KDU-ČSL), B. Svobodou (ODS), K. Valachovou (ČSSD) a s lídrem STAN v Praze J. Lacinou bude diskutovat na téma: hodnocení vlády za celé uplynulé období a také o programových prioritách strany, dále o covidu-19 a o návrhu státního rozpočtu. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:15 hodin.

+    Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 8. září 2021 hostem pořadu Jak volí peněženka. S P. Řěžábkem (PŘÍSAHA) bude poslanec L. Luzar diskutovat po krátkém kvízu k tématu „Platy a euro“. Moderátoři Lucie Hrdličková a Per Musil se s poslancem L. Luzarem a P. Řežábkem (PŘÍSAHA) budou věnovat tématům: přijetí eura, síla koruny, české mzdy. V druhé části pořadu (už bez politiků) na cca 10 minut rozeberou téma i s  ekonomy Ilonou Švihlíkovou a Lukášem Kovandou. Pořad bude CNN Prima News vysílat od 18:00 hodin.

+    Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Dolejš bude dne 8. září 2021 hostem Speciálu 360°: Hlas lidu na CNN Prima NEWS, který se tematicky bude věnovat volbám a volebním tématům. V tomto díle bude hlavním tématem: vypořádání se s covidem a diskutovat bude s R. Fialou (SPD), R. Šlachtou (PŘÍSAHA) a s P. Bajerem (Strana Soukromníci). Součástí každé debaty budou i diváci, které si mohou strany samy vybrat. ze svých podporovatelů. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 20:15 hodin.

+    DVTV Roadshow – exkluzivní možnost vidět DVTV živě. Daniela Drtinová, Martin Veselovský, Daniela Písařovicová a Michael Rozsypal a jejich hosté. Letošní DVTV Roadshow proběhne jako série osmi předvolebních debat v osmi českých městech! Akcí provedou vždy dva moderátoři a debatovat budou s hlavními politickými lídry.  Dne 2. září 2021 bude KSČM reprezentovat poslanec Jiří Dolejš a s politickými rivaly bude diskutovat tentokrát z Brna na téma: ekonomika:

  • státní dluh, zvládání státních financí, vize pro nadcházející volební období, vypořádávání se s koronavirovou krizí
  • sociální politika státu - důchodová reforma, daňová politika - zvyšování či snižování daní, superhrubá mzda atp. 
  • dostupnost bydlení
  • ekonomický program strany a jeho priority

Debatu můžete sledovat živě na www.dvtv.cz nebo na www.video.aktualne.cz  od 20:00 hodin.

 

+    Poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 31. srpna 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S J. Landovským, velvyslancem ČR při NATO a s K. Schwarzenbergem (TOP 09) bude diskutovat o posledním dni odjezdu spojeneckých vojsk z Afghánistánu, kterým končí tato mise a tím i 20 let dlouhá kapitola. V Bruselu se zároveň schází ministři vnitra k situaci v Afghánistánu a k migraci. Jde o definitivní prohru "západu" a "vývozu demokracie"? Zůstane po 20ti leté misi v zemi něco dobrého? A jaké jsou další možné scénáře vývoje? Moderovat bude Michal Kubal. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na ČT 24.

+    Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Dolejš bude dne 24. srpna 2021 hostem pořadu Rozstřel na iDnes.tv. Diskutovat bude o tom, že komunisté vypověděli letos v dubnu Babišově vládě toleranci a jak chtějí přesvědčit voliče, že to nebylo pouze kvůli blížícím se volbám? Kvůli čemu vládu do dubna podporovali, která klíčová témata díky tomu prosadili?  Dále třeba o tom, zda dokáží využít svůj volební potenciál? Které další strany či hnutí považuje na české politické scéně za levicové? Jaká témata by měla dominovat letošním volbám do Poslanecké sněmovny? Jak hodnotíte působení NATO v Afghánistánu? Řeč bude také o tom, jak by se mělo Česko zapojit do přijímání uprchlíků z Afghánistánu a jak by měla vypadat česká zahraniční politika? Kudy by se měly vydat naše vztahy s Ruskem nebo Čínou? Moderovat bude Vladimír Vokál. Pořad bude možné sledovat na www.idnes.tv od 12:30 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM Kateřina Konečná bude dne 12. srpna 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Diskutovat bude s europoslancem J. Pospíšilem (TOP 09) o koronaviru v Evropě (platnosti covidových pasů), zda bude dost očkovacích látek (Johnson omezuje dodávky), světová organizace WHO vyzvala vyspělé země, aby neočkovaly 3. dávkou a raději je poslaly do třetích zemí a také o tlaku Francie na povinné očkování některých profesních skupin. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24. (Diskuze s europoslankyní je plánována cca na 22:20 hodin).

 

Poslanec PS PČR za KSČM a místopředseda Výboru pro bezpečnost Zdeněk Ondráček bude dne 2. srpna 2021 hostem pořadu CNN Prima News 360 stupňů P. Wolfové. S místopředsedou výboru Pavlem Žáčkem (ODS) a bývalým šéfem Ústavu pro zahraniční styky a informace (ÚZSI) Karlem Randákem bude diskutovat o dosavadním působení Michala Koudelky v čele BIS, kterému končí mandát. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 21:20 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 23. července 2021 hostem pořadu Letní speciál 360 stupňů P. Wolfové, s podtitulem Soukromí politiků. Seriál speciálů připravila na léto CNN Prima News, aby v odlehčeném rozhovoru představila předsedy a předsedkyně politických stran jinak, než je veřejnost zná z politických debat, chce je představit z lidské stránky a řešit s nimi témata, která budou aktuální před volbami. Pořad bude CNN Prima News vysílat od 21:20 hodin.

+    Poslankyně PSP ČR za KSČM a místopředsedkyně Výboru pro životní prostředí PSP  Marie Pěnčíková bude dne 8. července 2021 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. Diskutovat bude o vyšetřování otravy v řece Bečva, jaké úkoly si dává sněmovní komise v čele s její předsedkyní M. Pěnčíkovou, dále vývoj v lesích napadených kůrovcem – o katastrofální situaci v Lužických horách a také třeba o zvýšení důchodů a 5 týdnech dovolené. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 18:28 hodin na programu ČT 24.

+    Poslanec PSP ČR za KSČM a člen Zahraničního výboru PSP ČR Daniel Pawlas bude dne 8. července 2021 hostem pořadu CNN Prima News 360 stupňů P. Wolfové. S politickými rivaly: P. Žáčkem (ODS) a P. Růžičkou (ANO 2011) a také s arabistou P. Pelikánem bude diskutovat o stažení českých vojáků z Afghánistánu. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 21:20 hodin.

+    Místopředseda KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 1. července 2021 hostem předvolební debaty televize CNN Prima News 100 dní do voleb. S politickými rivaly: místopředsedkyní ČSSD  J. Maláčovou, předsedkyní hnutí Trikolóra Z. Zahradníkovou a zakladatelem a předsedou hnutí Přísaha R. Šlachtou bude diskutovat o vypořádání s pandemií covid 19, o ekonomické obnově Česka, dále o bezpečnosti a také třeba o vztazích s Ruskem a EU. Tuto politickou debatu budou pak od 22:00 hodin ze studia komentovat: Mirek Topolánek, Miroslav Kalousek, Jiří Paroubek, Cyril Svoboda Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 20:00 hodin.

+    Místopředsedkyně Výboru pro životní prostředí PSP ČR Marie Pěnčíková bude dne 24. června 2021 hostem pořadu TV Barrandov Předvolební Aréna J. Soukupa. S politickými rivaly R. Fialou (SPD), R. Onderkou (ČSSD) a R. Šlachtou (PŘÍSAHA) a také s generálním ředitelem TV Barrandov J. Soukupem bude diskutovat o dosavadním hodnocení vlády, o státním rozpočtu, dále o rozvolňování a očkování v ČR a také třeba o aktuálních otázkách na domácí politické scéně i o stranických volebních prioritách. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 22:00 hodin.

+    Místopředseda KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 23. června 2021 hostem pořadu TV Barrandov – Předvolební Aréna J. Soukupa. S generálním ředitelem televizní stanice J. Soukupem a politickými rivaly M. Kolovratníkem (ANO 2011) a P. Gazdíkem (STAN) bude diskutovat o dosavadním hodnocení vlády, o státním rozpočtu, dále o rozvolňování a očkování v ČR a také třeba o aktuálních otázkách na domácí politické scéně i o stranických volebních prioritách. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:15 hodin.

+    Místopředseda poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 22. června 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Se senátorkou H. Žákovou (STAN) bude diskutovat o bezpečnostní pojistce u jaderné elektrárny Dukovany. Moderovat bude Martin Řezníček. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin. Vstup poslance L. Luzara je plánován cca ve 22:20 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM Kateřina Konečná bude dne 10. června 2021 hostem pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Tématem diskuse bude Rezoluce Evropského parlamentu o střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše. Moderuje Vladimír Kroc. Pořad bude Český rozhlas Radioužurnál vysílat živě od 17:06 hodin.

+    Místopředsedkyně Poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická Jírovcová bude dne 8. června 2021 hostem pořadu Předvolební Aréna J. Soukupa. Diskutovat bude s předsedou SPD Tomiem Okamurou, místopředsedou KDU-ČSL Ondřejem Benešíkem a poslankyní hnutí ANO Barborou Kořanovou.o aktuální politické situaci: pokus o vyslovení nedůvěry vládě, státní rozpočet a programové priority. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:15 hodin

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v neděli 6. června 2021 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S politickými rivaly: předsedou ODS P. Fialou a místopředsedou ANO 2011 R. Vondráčkem bude diskutovat o hlasování o nedůvěře vládě, o vzniku a profilaci nových politických subjektů, dále budou diskutovat nad prezentací volebního modelu ČT a nad aktuální politickou situací. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 12:00 hodin na programu ČT 1 a ČT 24.

+   Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 3. června 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O dnešním programu Poslanecké sněmovny ČR – hlasování o nedůvěře vládě – bude diskutovat s politickými rivaly P. Fialou (ODS) a I. Bartošem (PIRÁTI). Moderovat bude: Jakub Železný. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+    Poslankyně PSP ČR Marie Pěnčíková, místopředsedkyně Výboru pro životní prostředí PSP ČR, bude dne 2. června 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře speciál. Seriál speciálních vydání tohoto pořadu připravuje Česká televize už v rámci volebních debat s předstihem. M. Pěnčíková bude s dalšími zástupci parlamentních stran diskutovat na téma: Životní prostředí a zemědělství.

+    Místopředsedkyně Poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická – Jírovcová bude v neděli dne 30. května 2021 hostem pořadu CNN Prima News PARTIE. S politickými rivaly O. Richterovou (PIRÁTI), J. Pospíšilem (ODS) a J. Špičákem (ANO 2011) bude diskutovat o výměně ministra zdravotnictví, o hlasování o nedůvěře vládě, dále o rezignaci poslance D. Feriho (TOP 09) a dalších aktuálních tématech na domácí politické scéně. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 11:50 hodin.

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 27. května 2021 hostem pořadu TV Barrandov Předvolební Aréna J. Soukupa. S politickými rivaly J. Bžochem (ANO 2011), M. Bendou (ODS) a V. Kaňkovským (KDU-ČSL) bude diskutovat o výměně ministrů, dále o ministrovi vnitra J. Hamáčkovi (ČSSD) a kauze Vrbětice, o vyjádření ne/podpory vládě, o státním rozpočtu a také o stranických volebních prioritách. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 22:10 hodin.

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude v neděli 23. května hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S předsedou Poslaneckého klubu ANO 2011 J. Faltýnkem a předsedou STAN V. Rakušanem bude diskutovat o legislativních prioritách sněmovny do konce jejího mandátu a také o spolupráci vlády s opozicí. Pořad bude Česká televize vysílat od 12:00 hodin na programu ČT 24. Diskuze P. Kováčika je plánována cca od 12:40 hodin.

+    Poslanec PSP ČR a člen zahraničního výboru Daniel Pawlas bude dne 20. května 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře speciál. Seriál speciálních vydání tohoto pořadu připravuje Česká televize už v rámci volebních debat s předstihem. D. Pawlas bude s dalšími zástupci parlamentních stran diskutovat o vztazích mezi státy střední Evropy, o silných a slabých stránkách EU, možnosti vymáhat unijní právo a usnesení většiny na úkor menšiny, dále o rozšiřování EU směrem na Balkán nebo o  reformě EU (jen slova, nebo i činy), společném boji s koronavirem a bitvě o vakcíny. Moderovat bude Michal Kubal. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 21:30 hodin.
 

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá bude dne 19. května 2021 hostem pořadu TV Barrandov Předvolební Aréna J. Soukupa. S politickými rivaly A. Kalousem (ANO 2011), K. Valachovou (ČSSD) a T. Okamurou (SPD) bude diskutovat o reakcích na volební průzkumy, o (ne)podpoře vlády ze strany KSČM, o státní kase a rozpočtu a o aktuálních událostech na politické scéně. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:30 hodin.

+    Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 12. května 2021 hostem pořadu TV Barrandov – Předvolební Aréna J. Soukupa. S politickými rivaly T. Okamurou (SPD), M. Zborovským (starosta za KDU-ČSL), J. Chvojkou (ČSSD) bude diskutovat o vládní (ne)podpoře a vládních slibech, o rozvolňování protiepidemických opatření a také třeba o tom, s čím jde KSČM do voleb. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:55 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu Vojtěch Filip bude dne 12. května 2021 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. S moderátorkou pořadu Světlanou Witowskou bude diskutovat o pochybnostech plánované cesty J. Hamáčka do Moskvy, o kauze Vrbětice a jejím dopadu na vztahy s Ruskem, dále o podpoře vládních kroků a postoji vyslovit vládě nedůvěru a rozpustit sněmovnu a také třeba o budoucnosti KSČM. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 18:28 hodin na programu ČT 24.

+    Místopředsedkyně Poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická Jírovcová bude dne 3. května 2021 hostem pořadu Předvolební Aréna J. Soukupa. S místopředsedou výboru pro zdravotnictví prof. Juliem Špičákem (hnutí ANO) a členem Správní rady VZP Tomem Philipem (KDU-ČSL) bude diskutovat o očkování a rozvolňování v ČR, covid pasech, ale také o situaci okolo vyslovení nedůvěry vládě. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:55 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 27. dubna 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S předsedou KDU – ČSL M. Jurečkou a předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR R. Vondráčkem (ANO 2011) bude diskutovat o vyslovení nedůvěry vládě, o žalobě na prezidenta, o střetu zájmů premiéra a sporech o vrácení dotací. Moderovat bude Jakub Železný. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dnes 22. dubna 2021 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. S moderátorem pořadu D. Takáčem bude diskutovat o česko – ruských vztazích a  napětí mezi oběma zeměmi, dále o reakcích Česka na činnost příslušníků GRU, o návrhu KSČM na 5 týdnů dovolené a také třeba o současné pozici ČR v mezinárodním prostředí. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 18:25 hodin.
 

+    Poslanec PS PČR za KSČM a člen školského výboru Ivo Pojezný bude dne 22. dubna 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře speciál. Seriál speciálních vydání tohoto pořadu připravuje Česká televize už v rámci volebních debat s předstihem. I. Pojezný bude s dalšími zástupci parlamentních stran diskutovat na téma Návrat do škol - o dopadu pandemie na vzdělání a perspektivy mladé generace. Moderovat bude Jakub Železný. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 21:30 hodin.

Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 14. dubna 2021 hostem pořadu Předvolební Aréna J. Soukupa. S pardubickým hejtmanem M. Netolickým (ČSSD) a s předsedou SPD T. Okamurou bude diskutovat o výměnách ministrů ve vládě, dále o (ne)podpoře vlády, o očkování v ČR, také o návratu dětí do škol nebo o volebních průzkumech. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:55 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně KSČM Kateřina Konečná bude v neděli 11. dubna 2021 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S ministrem zahraničí T. Petříčkem (ČSSD) a místopředsedou KDU – ČSL J. Bartoškem bude diskutovat o jaderném tendru, dále o eskalaci napětí na východě Ukrajiny,  o postoji EU a ČR k Rusku, dále o výsledku vyjednávání o dodávkách vakcín a nebo třeba o schopnostech vlády v boji s pandemií a úvahách o rekonstrukci kabinetu. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 1 a ČT 24 od 12:00 hodin. Diskuze europoslankyně K. Konečné ve druhé části pořadu – cca od 12:45 hodin.

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 8. dubna 2021 hostem pořadu Českého rozhlasu - Dvacet minut Radiožurnálu. Diskutovat bude o ne/podpoře vlády, tolerančním patentu mezi KSČM a hnutím ANO 2011, dále o dostavbě Dukovan, a také o odkládaném sjezdu strany. Pořad bude Český rozhlas vysílat živě na stanici Radiožurnál od 17:00 hodin.
 

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 8. dubna 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře speciál – Půl roku do voleb. Seriál speciálních vydání tohoto pořadu připravuje Česká televize už v rámci volebních debat s předstihem. P. Kováčik bude s V. Válkem (TOP 09) a J. Farským (STAN) diskutovat o změně volebního zákona po zásahu Ústavního soudu, dále o boji s koronavirem a také třeba o ekonomických a společenských dopadech koronavirové epidemie; krize důvěry; poučení pro příští možné epidemie. Moderovat bude Martin Řezníček. Pořad bude Česká televize vysílat živě z Právnické fakulty UK na programu ČT 24 od 21:30 hodin.

+   Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 6. dubna 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S místopředsedou ODS M. Kupkou bude diskutovat o tom, že armáda dostala 5 miliard, které KSČM při hlasování o státním rozpočtu pro armádu neodhlasovala, dále o hlasování ÚV KSČM o ukončení tolerance menšinového kabinetu ANO 2011 a ČSSD, a také o tom, proč se zrovna teď KSČM k tomuto kroku odhodlala a jakou roli v tom hrají volby? Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24. Diskuze předsedy ve druhé části pořadu.

+   Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM a místopředsedkyně strany Kateřina Konečná bude dne 6. dubna 2021 hostem pořadu Týden podle J. Soukupa v TV Barrandov. S generálním ředitelem televizní stanice J. Soukupem bude diskutovat o nákupech vakcín bez výběrových řízení, o očkování v České republice a také třeba o opatřeních v nouzovém stavu. Řeč přijde také na ne/podporu vlády v čele s ANO 2011.

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 25. března 2021 hostem pořadu Týden podle J. Soukupa v TV Barrandov. Diskutovat s generálním ředitelem TV Barrandov bude o současné společenské situaci, o pandemických opatřeních vyhlášených vládou a o postoji KSČM k nim. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:50 hodin.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR za KSČM Miloslava Vostrá bude dne 3. března 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S místopředsedou SPD R. Fialou a s  M. Kolovratníkem (ANO 2011) bude diskutovat o vládních nařízeních pro podniky, o testování ve firmách, o sociální podpoře a nemocenské a také třeba o budoucnosti jaderné energetiky. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+   Poslanec PSP ČR za KSČM a člen Ústředního krizového štábu Zdeněk Ondráček bude dne 25. února 2021 hostem pořadu České televize Máte slovo. S epidemiologem Rastislavem Maďarem, P. Bajerem (předsedou Strany soukromníků) a s poslancem A. Vojtěchem (ANO 2011) bude diskutovat o konci nouzového stavu, o tom, zda usnadní přijetí pandemického zákona fungování státu, a dále zda jsou v něm zaručena i práva pro občany nebo jen povinnosti? A také třeba o tom, zda nehrozí v době pandemické krize centralizace moci.

+    Místopředsedkyně Poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická - Jírovcová bude dne 10. února 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O přípravě na návrat žáků do škol - kdy a za jakých podmínek, s jakými testy, natrvalo? bude diskutovat s ministrem školství R. Plagou (nestraník za ANO 2011) a s V Klausem ml. (Trikolóra)  Moderovat bude Jakub Železný. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

 

+    Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne  8. února 2021 hostem pořadu CNN Prima News - 360 stupňů P. Wolfové. Diskutovat bude o návratu dětí do škol, o prodloužení nouzového stavu a o vládních opatřeních. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 20:15 hodin.

 

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 3. února 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S D. Feri (TOP 09) a s předsedou SPD T. Okamurou  bude reagovat na změnu zákona o volbách, komu to prospěje a komu naopak ublíží, na novou legislativu a případně její dopad na klíčová témata ve společnosti.

Moderovat bude Jana Peroutková. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24 (účast mspř. Grospiče ve 3. části pořadu).

+    Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Dolejš bude dne 2. února 2021 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S politickým rivalem J. Skopečkem (ODS) a J. Volným (ANO 2011) bude diskutovat o historickém poklesu HDP ve 4. čtvrtletí 2020, dále o celkové situaci v české ekonomice a nebo třeba o snížení DPH na respirátory. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na ČT 24.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 2. února 2021  hostem pořadu Českého rozhlasu Region K věci. Diskutovat bude o tom, co zmůže poslanec pro svůj kraj, a také o vyhlídkách KSČM ve volbách. Moderovat bude Tomáš Pancíř. Pořad bude vysílat Český rozhlas na stanici ČRo Regiony od 18:30 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude dne 2. února 2021 hostem pořadu České televize Interview ČT 24, Diskutovat s moderátorkou Světlanou Witowskou bude o nedostatku vakcín v EU, o ruské a čínské vakcíně a také třeba o sankcích vůči Rusku kvůli Navalnému. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 18:28 hodin.

+   Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 17. prosince 2020  hostem pořadu 360 stupňů Pavlíny Wolfové na CNN Prima News. Diskutovat o schvalovaném státním rozpočtu bude s J. Skopečkem (ODS) a zástupcem Hnutí ANO 2011. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 20:15 hodin.

+   Poslanec za KSČM a člen Rozpočtového výboru PSP ČR Jiří Dolejš bude dne 17. prosince 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O přerušeném jednání o státním rozpočtu bude diskutovat s místopředsedy Rozpočtového výboru PSP ČR - R. Onderkou (ČSSD) a M. Ferjenčíkem (PIRÁTI). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 9. prosince 2020 hostem Vánočního rozhovoru Rádia Impuls. Jedná se o speciál, ve kterém vystoupí v ostatních dnech také všichni další předsedové politických stran zastoupených ve Sněmovně. Jsou to živé nepolitické rozhovory s hosty o tom, jak prožívají vánoční svátky. Pořad bude Rádio Impuls vysílat živě od 12.03 hodin.

 

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 8. prosince 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S hejtmanem Pardubického kraje M. Netolickým bude diskutovat o požadavcích KSČM na přesuny rozpočtu, zejm. v soc. oblasti, o způsobu vyplácení jednorázového příspěvku důchodcům, a také třeba o přídavcích na děti. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

 

+    Poslanec KSČM a člen Rozpočtového výboru sněmovny Jiří Dolejš bude dne 29. listopadu 2020 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S místopředsedou hnutí ANO Jaroslavem Faltýnkem a místopředsedou KDU-ČSL Janem Bartoškem bude diskutovat mj. o schvalování daňového balíčku, o přiměřenosti a dodržování epidemiologických opatřeních nebo o novele zákona o potravinách. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 13:00 hodin na programu ČT 24.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude dne 23. listopadu 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S ministrem obrany Lubomírem Metnarem (ANO 2011) bude diskutovat o rozpočtu armády, investicích do modernizace armády a o požadavcích KSČM. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

 

+    Jiří Dolejš, poslanec KSČM a člen Rozpočtového výboru PS, bude dne 20. listopadu 2020 hostem pořadu České televize Události, komentáře. S Miroslavem Kalouskem (TOP 09) bude diskutovat o daňovém balíčku a státní rozpočtu. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Poslankyně za KSČM, místopředsedkyně Výboru pro životní prostředí  PSP ČR Marie Pěnčíková bude dne 13. listopadu 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S předsedkyní sněmovního Výboru pro životní prostředí D. Balcarovou (PIRÁTI) bude diskutovat na téma: ekologická katastrofa na řece Bečvě a výsledky vyšetřování. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 22:00 hodin živě

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dnbe 12. listopadu 2020 hostem pořadu Interview Plus na stanici Český rozhlas Plus. Tématem rozhovoru bude především: za jakých podmínek podpoří KSČM rozpočet a také důvody odložení stranického sjezdu. Pořad bude stanice ČRo Plus vysílat živě od 11:30 hodin.

+    Poslanec PSP ČR Jiří Dolejš bude dne 12. listopadu 2020 hostem pořadu České televize Máte slovo. S předsedkyní poslaneckého Výboru pro obranu J. Černochovou (ODS), s náměstkyní ministra obrany B. Cupákovou a J. Štefcem, zbrojním a bezpečnostním analytikem, bude diskutovat na téma: financování armády a její modernizace. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 21:30 hodin na ČT 1.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá bude dne 10. 11. 2020 hostem :

1. pořadu CNN Prima News  K věci, který bude stanice vysílat živě od 17:30 hodin. 

2. pořadu České televize Události, Komentáře. S politickými rivaly M. Jurečkou (KDU - ČSL) a ministryní financí A. Schillerovou (ANO 2011) bude diskutovat o otázkách státního rozpočtu, dále o minimální mzdě a také např. o opatřeních proti pandemii Covidu-19. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 1. října 2020 hostem SUPERDEBATY devíti předsedů nejsilnějších stran a hnutí zastoupených v parlamentu.  Co čekají od nových krajských vlád? Jaká jim nastavují pravidla v bezprecedentní době celosvětové pandemie? A jak ovlivní životy lidí a firem? Debata o vztahu národní a krajské politiky. Debata se bude konat v prostředí dvorany Národního muzea, poprvé v historii bez diváků - podporovatelů. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 1 a ČT 24 od 20:00 hodin.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a kandidátka do Senátu ČR ve volebním obvodu č. 30 Kladno Miloslava Vostrá bude dne 30. září 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S politickým rivalem M. Kalouskem (TOP 09) a K. Havlíčkem (ANO 2011) bude diskutovat o tom, že vláda se chystá vyhlásit nouzový stav, zda jsou k tomu důvody a nakolik "vypne" ekonomiku omezení hromadných, kulturních a společenských akcí, dále o skládání rozpočtu a výhledu na příští roky. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM a kandidát do Senátu ČR ve volebním obvodu č. 54 Znojmo Pavel Kováčik bude dne 29. 9. 2020 hostem pořadu 360 stupňů P. Wolfové. S politickým rivalem V. Rakušanem (STAN) bude diskutovat o variantě možného vyhlášení nouzového stavu. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 20:15 hodin.+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude ve středu, dne 30. září 2020 hostem Velké debaty předsedů parlamentních stran v Blesk TV. Diskutovat s ostatními předsedy bude především na téma: volby, koronavirus a strach lidí z něj, o přístupu Čechů k pandemii, o Česku v očích Evropy, dále o ambicích lídrů, o hodnocení posledního období (2016 – 2020), o úspěšnosti a chybách hejtmanů, nebo třeba také o smyslu a pravomoci krajů. Debatu bude Blesk TV vysílat živě od 11:00 hodin a sledovat ji můžete na www.blesk.cz. Následující den bude o diskuzi v reportáži informovat také deník Blesk v elektronické i tištěné verzi. 

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v pondělí – 28. září 2020 hostem Velké předvolební debaty TV Nova. Především o volbách, ale i o dalších aktuálních tématech, bude diskutovat s předsedy parlamentních stran:  M. Jurečkou (KDU-ČSL), V. Rakušanem (STAN), M. Pekarovou-Adamovou (TOP 09) a T. Okamurou (SPD) a s předsedou neparlamentní Trikolóry V. Klausem ml. Moderovat bude Ray Koranteng. Pořad bude TV Nova vysílat živě od 17:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v dne 22. září 2020  hostem pořadu DUEL J. Soukupa v TV Barrandov. Diskutovat s generálním ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem bude o nadcházejících volbách, o pandemii koronaviru a dalších aktuálních otázkách. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:30 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 22. září 2020 hostem Předvolební debaty Deníku N. S předsedy dalších 5 parlamentních stran (ODS, TOP 09, PIRÁTI, KDU – ČSL a STAN) bude diskutovat o aktuálním dění, o krizi způsobené epidemií covid-19, dále o Babišově vládě a co bude po ní a také o dlouhodobě neřešených strukturálních problémech ČR. Předvolební debata předsedů parlamentních stran začíná v 18:00 hodin. Debatu budete moci sledovat on line na facebookové stránce Deníku N https://www.facebook.com/enkocz/ a přečíst si o ní v následujících dnech na stránkách Deníku N.

+    Kandidát do Zastupitelstva Zlínského kraje Ivan Mařák bude ve středu 16. září hostem Svobodného vysílače. O svých volebních i životních prioritách budou diskutovat s moderátorem Vítkem Jiráskem. Tento díl má název: Konec arogantního řízení Zlínského kraje. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz . https://www.youtube.com/watch?v=Xzfe0Yn620c

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 16. září 2020 hostem pořadu TV Nova Napřímo. S moderátorkou Barborou Divišovou bude diskutovat o volbách, volebním programu strany, o kampani,  o očekáváních a nadějích proměněných do volebních výsledků. Pořad bude TV Nova vysílat živě od 17:45 hodin.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 3. září 2020 hostem pořadu Rozstřel na iDnes TV. Diskutovat bude o tom, zda  komunisté podpoří ve Sněmovně velkorysé vládní návrhy, a to jak onen mimořádný příspěvek penzistům ve výši 5 000 korun, tak zrušení superhrubé mzdy a zavedení 15ti procentní daně z příjmu od Nového roku. Kromě toho odpoví i na otázku, co ji přivedlo ke kandidatuře do horní komory Parlamentu České republiky a jaká témata plánuje v Senátu akcentovat a čeho by v něm ráda dosáhla. Moderovat bude Vladimír Vokál. Pořad bude možné sledovat živě na www.idnes.cz od 12:30 hodin.

+    Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM a člen Meziparlamentní skupiny ČR - Bělorusko Leo Luzar bude dne 19. srpna 2020 hostem pořadu 360 stupňů Pavlíny Wolfové. Diskutovat bude s předsedou hnutí  STAN V. Rakušanem o situaci v Bělorusku. Pořad bude televize CNN Prima News vysílat živě od 21:20 hodin.

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 12. srpna 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S předsedou Senátu Parlamentu ČR M. Vystrčilem (ODS) a s předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR R. Vondráčkem (ANO 2011) bude diskutovat o návštěvě amerického ministra zahraničí M. Pompea. Moderovat bude Martin Řezníček. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+    Kandidát do Zastupitelstva Jihomoravského kraje Filip Zachariaš bude dne 5. srpna hostem Svobodného vysílače. O svých volebních i životních prioritách budou diskutovat s moderátorem Vítkem Jiráskem. Tento díl má název: Nenecháme Jižní Moravu na suchu. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin.

+   Místopředseda KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 4. srpna hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Bude reagovat na zástupce stran ANO 2011, ODS a Pirátů, kteří budou ve studiu ČT diskutovat o tom, jak by měly vypadat volby 2020: z hlediska dopadů koronaviru na celý proces krajských voleb, jak se bude volit v karanténě, případné úpravy legislativy, elektronické volby v budoucnosti? Moderovat bude Marcela Augustová. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 22:00 hodin

+   Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 3. srpna 2020 hostem pořadu 360 stupňů P. Wolfové. S J. Skopečkem (ODS) a moderátorkou P. Wolfovou bude diskutovat o výroku premiéra A. Babiše (ANO 2011), že bude 11. srpna jednat s ministry o novém rozpočtu, včetně zrušení superhrubé mzdy. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 21:15 hodin.

+    Kandidát do Krajského zastupitelstva Olomouckého kraje Ludvík Šulda bude ve středu 22. července - hostem Svobodného vysílače. O svých volebních i životních prioritách bude diskutovat s moderátorem Vítkem Jiráskem. „Postaráme se, aby bohaté Hanácko řídili lidé, nikoli miliardářští developeři.“ To je hlavní téma rozhovoru. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin.

+   Kandidát do Krajského zastupitelstva Středočeského kraje Zdeněk Štefek bude v pondělí 20. července hostem Svobodného vysílače. O svých volebních i životních prioritách bude diskutovat s moderátorem Vítkem Jiráskem. „Střední Čechy nesmějí být pouhou noclehárnou, ale plnohodnotným místem k žití.“ To je hlavní téma rozhovoru.+   Poslanec PSP ČR za KSČM Daniel Pawlas bude v neděli 19. července hostem pořadu CNN Prima News PARTIE Terezie Tománkové. S ministrem zahraničních věcí T. Petříčkem (ČSSD) a europoslancem A. Vondrou (ODS) bude diskutovat o cestování v době koronavirové pandemie a o bezpečnosti jednotlivých destinací, dále o vztazích mezi ČR a Ruskem, o cestě na Tchaj wan a vztahu s Čínou a také třeba o tom, že Německo převzalo předsednictví EU a jaké změny v souvislosti s tím nás čekají. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 11:00 hodin.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá bude dne 8. července hostem pořadu 360 stupňů Pavlíny Wolfové. S politickým rivalem J. Skopečkem (ODS) bude diskutovat o dnešním projednávání schodku státního rozpočtu. Pořad bude CNN Prima News vysílat živě od 21:15 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM a místopředsedkyně strany Kateřina Konečná bude v neděli 5. července hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S ministrem zahraničí T. Petříčkem (ČSSD) a europoslancem L. Niedermayerem (TOP 09) bude diskutovat o otevírání hranic a kontrolách na nich, dále o opatřeních ve frekventovaných cílových destinacích a také o vlivu současné krize na soudržnost EU a aktivitě Evropské komise ve vztahu k epidemii. Řeč přijde i na unijní záchranný plán - postoj ČR, praktické důsledky a postavení států V4. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 12:00 hodin na programu ČT 1 a ČT 24.

Ve druhé části pořadu bude za KSČM diskutovat předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá s M. Ferjenčíkem (PIRÁTI) a P. Juříčkem (ANO 2011). Tématem diskuze bude plánovaný schodek státního rozpočtu 2020, parametry státního rozpočtu 2021 a opatření na zmírnění ekonomické krize. Druhá část pořadu začíná ve 13:00 hodin na programu ČT 24.+    Předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá bude dne 3. července 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S J. Volným (ANO 2011) a M. Ferjenčíkem (PIRÁTI) bude diskutovat o pozměňovacích návrzích ke zvýšení schodku státního rozpočtu O 500 miliard korun, o aktuálních postojích parlamentních stran k němu, o investicích a také třeba o tom, proč vázne pomoc státu podnikatelům. Moderovat bude Daniela Písařovicová. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin

+    Poslankyně a předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 17. června 2020 hostem pořadu Hovory u klábosnice na Svobodném vysílači. Diskutovat bude o navýšení schodku státního rozpočtu na letošní rok - jak rizikový je půlbilionový schodek pro ČR? Jde o neškodné opatření v postkoronavirové krizi? A jaké výhrady k takovému schodku má KSČM? Pořad bude možné poslouchat na www.svobodny-vysilac.cz od 19:00 hodin..

+    Poslanec PSP ČR za KSČM a místopředseda Výboru pro obranu PSP Alexander Černý bude dne 17. června 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O rozpočtu české armády a o investicích do ní, o videokonferenci ministrů obrany NATO a prioritách aliance v době pandemie a také o ohlášeném stahování amerických vojáků z Německa bude diskutovat s J. Řehounkem (ANO 2011) a senátorem P. Fischerem. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 3. června 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S M. Kalouskem (TOP 09) a J. Farským (STAN) bude diskutovat o výdajích a příjmech státního rozpočtu, o střetu zájmů premiéra A. Babiše (ANO 2011) - novela zákona o evidenci skutečných majitelů a také třeba o sporu o peníze měst a obcí. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude dne 3. června 2020 hostem pořadu Českého rozhlasu Dvacet minut Radiožurnálu.Diskutovat bude o hodnocení kroků vlády v době koronakrize, o tom, zda je epidemie za námi a jak se připravit na případnou další vlnu, o schodku státního rozpočtu a také o otázce pendlerů a riziku letní dovolené v Evropě. Dále se bude hovořit o česko – ruských vztazích na pozadí sochy maršála Koněva, o kritice některých ministrů a také o nadcházejících volbách a přípravě sjezdu KSČM. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici Radiožurnál od 17:05 hodin živě.

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude v neděli  2. června 2020 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S předsedou Poslaneckého klubu PIRÁTŮ J. Michálkem a předsedou Poslaneckého klubu ČSSD J. Chvojkou bude diskutovat o státní pomoci ekonomice, o projednávání zákonů ve zrychleném řízení a také o vládní novele zákona o veřejných zakázkách. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 1 a ČT 24 živě od 12:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 19. května 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S předsedou Senátu ČR M. Vystrčilem (ODS) bude diskutovat o zvažované cestě předsedy Senátu na Tchai-wan, o otázkách kolem čínského dopisu expředsedovi Senátu Kuberovi a o zhoršení česko – ruských vztahů. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na ČT 24.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v neděli 17. května 2020 hostem televize CNN Prima News v pořadu Partie. S ministrem kultury L. Zaorálkem (ČSSD) a předsedou hnutí SPD T. Okamurou bude diskutovat o cestě ČR  z krize – končí nouzový stav, o rozvolňování opatření, o přípravách na možnou další vlnu nákazy, dále o podpoře kultury, která je díky pandemii v krizi a také třeba o tom, zda jsou političtí vítězové nebo poražení. Pořad bude TV Prima vysílat živě ze studia CNN Prima News od 11:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v pondělí 11. května 2020 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. S 1. místopředsedou senátu J. Růžičkou (BEZPP) bude diskutovat o tom, jestli vládní reakce vůči Rusku adekvátní, jestli by se vláda měla postavit za své  komunální politiky, dále o hrozbách popisovaných v médiích v souvislosti s údajným příjezdem ruského diplomata s jedem do Česka a také třeba o tom, jestli dělají 3 komunální politici svými činy zahraniční politiku. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 10:30 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude dne 16. dubna 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S europoslancem M. Kolajou (PIRÁTI) a A. Vondrou (ODS) bude diskutovat o tom, jak obstála EU v boji s koronavirem, o solidaritě s ostatními státy, o cestování přes hranice a také o cizincích v České republice. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 22:00 hodin.

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 15. dubna 2020 hostem vysílání ČT 24. V rozhovoru s moderátorem Danielem Takáčem bude mluvit o současných opatřeních vlády, o nouzovém stavu a o plánu s postupným uvolňováním opatření proti pandemii. Rozhovor bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě v 16:30 hodin.

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 6. dubna 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře speciál. O opatřeních proti koronavirové krizi a pomoci firmám i lidem touto krizí postižených a také o nouzovém stavu bude diskutovat s M. Pekarovou Adamovou (TOP 09) a V. Rakušanem (STAN). Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 22:00 hodin.

+    Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM a místopředsedkyně strany Kateřina Konečná bude dne 1. dubna 2020 hostem pořadu Jaromír Soukup Live v TV Barrandov. O aktuální situaci nejen na politické scéně bude diskutovat s europoslancem M. Peksou (PIRÁTI) a generálním ředitelem TV Barrandov J. Soukupem. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:00 hodin.

+    První místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude dne 26. března 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S politickým rivalem, předsedou STAN V. Rakušanem a ministrem kultury L. Zaorálkem (ČSSD)   bude diskutovat o nejasnostech kolem nároku na odškodnění kvůli mimořádným opatřením, o schůzce opozice s premiérem A. Babišem, a také o očekávané další podpoře ekonomiky. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 22:00 hodin živě.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 18. března 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S místopředsedou SPD Radimem Fialou bude diskutovat o dopadech epidemie koronaviru na státní rozpočet (kompenzaci pro zaměstnance, firmy, OSVĆ), jaké úlevy a možnosti nabídne vláda a také o celkovém dopadu ochranných opatření (nucené karantény, snížení či úplné zastavení výroby,...) na českou ekonomiku. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Dolejš bude dne 12. března 2020 hostem pořadu České televize Máte slovo s Michaelou Jílkovou. S ministryní pro místní rozvoj - Klárou Dostálovou bude diskutovat o dostupném bydlení, dále o tom, zda je výše nájmů přemrštěná či odpovídající? Mohou si koupi bytu dovolit jen bohatí? Řeší stát bytovou krizi nebo nechal občany na holičkách?  Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 1 živě od 21:30 hodin.

+    Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček (KSČM) bude v neděli – 1. března 2020 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Spolu s hejtmankou Středočeského kraje Jaroslavou Pokornou Jermanovou (ANO) a hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem (za ČSSD) bude diskutovat o stavu zdravotní péče v krajích, dopravní obslužnosti či financování oprav krajských silnic. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 1 a ČT 24 od 12:00 hodin.

+   Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude dne 21. února 2020 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S europoslancem J. Pospíšilem (TOP 09) bude diskutovat o summitu EU k dlouhodobému rozpočtu (2021 – 2027) Evropské unie. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu Čt 24 od 22:00 hodin.

+   Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Valenta bude dne 21. února 2020 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. S M. Vodrážkou z ÚSTR bude diskutovat o návrhu zrušení lustračního zákona. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 9:34 hodin.

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 11. února 2020 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. S moderátorem Danielem Takáčem bude diskutovat o situaci na rezortu dopravy, o tendru na dálniční e-známky a kauze exministra Kremlíka, o hodnocení vládní podpory a situaci ve straně před sjezdem. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 18:28 hodin na programu ČT 24.

+   Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude v neděli 19. ledna 2020 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. O americko-íránském konfliktu a jeho možných globálních důsledcích, o jednotnosti zahraniční politiky ČR, změnách na velvyslaneckých postech i o agendě Evropského parlamentu a Evropské komise bude diskutovat s ministrem zahraničí T. Petříčkem (ČSSD) a europoslancem A. Vondrou (ODS). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 12:00 hodin na programu ČT 1 a ČT 24.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 17. ledna 2020 hostem Studia ČT 24. O politických změnách v Rusku bude diskutovat se senátorem za TOP 09 Tomáš Czerninem. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 11:33 hodin na programu ČT 24.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 13. ledna 2020 hostem publicistického pořadu Radiožurnálu, který bude následovat po Poledních zprávách. Diskutovat se senátorem Z. Hrabou (STAN) bude o nominacích na ombudsmana, o odstoupení H. Válkové (ANO 2011), o tom, zda by se měl jiný kandidát vybírat z řad senátorů nebo zda volbu zrušit? Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici Radiožurnál živě od 12:08 hodin.

+   Člen VV ÚV KSČM a předseda OV Vyškov Filip Zachariaš bude dne 18. prosince 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. S asistentem europoslankyně M. Šojdrové (KDU-ČSL) Lukášem Pachtou bude diskutovat o usnesení Evropského parlamentu o „Významu evropské paměti pro budoucnost Evropy.“ Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 9:34 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 12. prosince 2019 hostem předvánočního vysílání Rádia Impuls. S moderátorem Janem Benešovským bude hovořit o tom, jak bude trávit vánoční svátky a co pro něj znamenají. Rozhovor bude Rádio Impuls vysílat živě od 12:03 hodin, po poledních zprávách.

+    Místopředsedkyně poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická - Jírovcová bude v pondělí - 9. prosince 2019 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. Hovořit bude o financování sociálních služeb,  o úpravě zákoníku práce (poloviční úvazky, dělené pracovní pozice, práce na rodičovské,...), o pěti týdnech dovolené pro všechny a také o dávkách podmíněných bezúhonností. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 18:28 hodin.

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru Stanislav Grospič bude dne 6. prosince 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Interview Plus. Hovořit bude o auditu Evropské komise k Andreji Babišovi a o státním rozpočtu i jiných aktuálních tématech. Pořad bude Český rozhlas vysílat od 11:34 hodin na stanici ČRo Plus.

+   Poslankyně za KSČM a předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá bude dne 3. 12. 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. O státním rozpočtu bude diskutovat s poslancem J. Skopečkem (ODS). Pořad bude Český rozhlas vysílat od 9:34 hodin na stanici ČRo Plus.

+   Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude dne 29. listopadu 2019 hostem publicistického pořadu Radiožurnálu: Hlavní zprávy, rozhovory a komentáře. Komentovat bude spor prezidenta Miloše Zemana a předsedy Senátu Jaroslava Kubery (ODS) ohledně zamýšlené cesty na Tchaj-wan. Pořad bude stanice Český rozhlas Radiožurnál vysílat od 12:10 hodin.

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu za KSČM Kateřina Konečná bude dne 7. listopadu 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S ministrem zahraničí T. Petříčkem bude diskutovat o česko – čínských vztazích, o návštěvě Číny předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR R. Vondráčkem (ANO 2011)  a R. Fialou (SPD), o Macronových obavách o Hong Kong před čínským prezidentem, o potlačených demonstracích, ale i o plánované cestě předsedy Senátu ČR J. Kubery na Tchaiwan a také o tom, že místopředseda Senátu ČR  M. Štěch popřel podpis podpory jedné Číny. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin. Moderovat bude Daniela Písařovicová.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v neděli  3. listopadu 2019 hostem pořadu TV Prima - PARTIE. O zahraniční politice zaměřené na Čínu, o zdanění církevních restitucí, o prioritách státního rozpočtu včetně třetího pokusu navýšení daní a o dalších aktuálních tématech bude diskutovat s předsedou hnutí STAN Vítem Rakušanem. Pořad bude TV Prima vysílat živě od 11:00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v neděli dne 27. října 2019 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. O agendě Poslanecké sněmovny ČR, o prioritách státního rozpočtu a také o bezpečnostní situaci v České republice, činnosti cizích tajných služeb a o aktuálních informacích BIS bude diskutovat s předsedou Poslaneckého klubu ODS Z. Stanjurou a předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR R. Vondráčkem (ANO 2011). Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 1 a ČT 24 od 12:00 hodin.

+    Poslanec Daniel Pawlas, člen zahraničního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, bude dne 24. října 2019 hostem pořadu České televize Máte slovo. Diskutovat bude s primátorem Z. Hřibem (PIRÁTI) o tom, že Peking vypověděl partnerství s Prahou kvůli údajnému vměšování do vnitřních záležitostí Číny. Je to pro nás problém? Nebo nám Čína jenom vnucuje svou propagandu? Debatovat se bude i o obchodních zájmech a lidských právech. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 21:50 hodin na programu ČT 1.

+   Poslanec za KSČM Jiří Dolejš bude v neděli dne 20. října 2019 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Především o prioritách státního rozpočtu na rok 2020, ale i o kyberbezpečnosti a jiných aktuálních tématech bude diskutovat s předsedy parlamentních stran: V. Rakušanem (STAN) a I. Bartošem (PIRÁTI). Pořad bude Česká televize vysílat od 12:00 hodin na programu ČT 1 a ČT 24 živě.

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 7. 10. 2019 hostem pořadupořadu České televize Události, Komentáře. Na téma „grilování“ Věry Jourové. Jejím oponentem bude ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček ( ČSSD).  Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vostrá bude dne 4. října hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O státním rozpočtu bude diskutovat s poslankyní V. Kovářovou (STAN). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 3. října 2019 hostem pořadu DUEL v TV Barrandov. O aktuální politické situaci bude diskutovat s moderátorem pořadu a generálním ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:15 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 1. října 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. Se senátorem Z. Hrabou (STAN) bude diskutovat nad návrhem STAN, zda by měl Ústavní soud závazně vykládat sporné ústavní normy. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 9:34 hodin.

+   První místopředseda ÚV KSČM Petr Šimůnek bude dne 26. září 2019 hostem pořadu České televize Máte slovo. Diskutovat o kauze pomníku maršála Koněva a hybridní informační válce bude s Ondřejem Kolářem - starostou MČ Praha 6 (TOP 09), Ivanem Gabalem - sociologem a signatářem otevřeného dopisu ruskému ministrovi kultury, Jaroslavem Foldynou - poslancem (ČSSD), Radimem Špačkem - autorem Petice pro odstranění pomníku maršála Koněva v Praze 6 a Stanislavem Korityákem - autorem Petice proti odstranění pomníku maršála Koněva v Praze 6. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 1 živě od 21:45 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 23. září 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Hlavní téma diskuze: kroky prezidenta M. Zemana – ve sněmovně se koná kulatý stůl k žalobě na prezidenta s ústavními právníky. Diskutovat o tom, zda je žaloba oprávněná, o vztahu prezidenta a premiéra , o abolici v kauze Čapí hnízdo a také například o tom, zda si hlava státu neusurpuje právo na určování směru zahraniční politiky.. a dalších tématech bude S. Grospič s V. Pikalem (Piráti) a J. Chvojkou (ČSSD). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Stanislav Grospič bude dne 19. září 2019 hostem pořadu České televize Máte slovo. S moderátorkou pořadu M. Jílkovou a dalšími hosty bude diskutovat na téma: mění prezident Miloš Zeman parlamentní systém v prezidentský? Pozvání do pořadu přijali: Jiří Ovčáček – ředitel Tiskového odboru kanceláře prezidenta republiky, Vít Rakušan –předseda STAN, Michal Šmarda – místopředseda ČSSD, Bohumil Doležal – Klub na obranu demokracie. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 21:30 hodin na programu ČT 1.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 17. září 2019 hostem pořadu TV Barrandov- DUEL Jaromíra Soukupa. S generálním ředitelem TV Barrandov bude diskutovat o fungování a přínosu Evropského parlamentu, o aktuální situaci v KSČM a o budoucnosti levice v ČR, dále o poklesu preferencí a také o aktuálním stavu českého zdravotnictví. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:15 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 13. září hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S politickými protivníky T. Okamurou (SPD), J. Pospíšilem (TOP 09), M. Výborným (KDU – ČSL) a V. Rakušanem (STAN) bude diskutovat na téma: zastavení trestního stíhání premiéra A. Babiše. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 22:00 hodin živě.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 12. září 2019 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. O prezidentově návštěvě Srbska a jeho výrocích o Kosovu, o výstupech ze setkání premiérů V4 v Praze a o portfoliu pro V. Jourovou v Evropské komisi bude diskutovat s moderátorem pořadu D. Takáčem. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 18:28 hodin živě.

+    Pavel KOVÁČIK, předseda Poslaneckého klubu KSČM, bude v neděli 25. srpna hostem pořadu Otázky Václava Moravce. Diskutovat bude s předsedy poslaneckých klubů Janem Chvojkou (ČSSD) a Janem Bartoškem (KDU-ČSL) kromě aktuální politické situace také o osudu vládní koalice a výsledcích její spolupráce, státním rozpočtu na rok 2020, ústavní roli prezidenta či o možnostech podpory menšinové vlády. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 12:00 hodin na programu ČT 1 a ČT 24.

+    Jiří DOLEJŠ, poslanec KSČM a člen rozpočtového výboru sněmovny, bude dne 23. srpna - hostem pořadu České televize Události, Komentáře.  Tématem bude státní rozpočet na rok 2020. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.
 
+    Pavel KOVÁČIK, předseda Poslaneckého klubu KSČM, bude  dne 15. srpna 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. 
Diskutovat bude o situaci kolem postu ministra kultury. Prezident Miloš Zeman včera odmítl jmenovat Michala Šmardu a požádal předsedu ČSSD Jana Hamáčka, aby vybral jiného kandidáta. Co bude dál? Probírat se bude ústavní žaloba na prezidenta, příp. také záměr pražského magistrátu nevrátit na Staroměstskou radnici pamětní desku připomínající podíl Rudé armády na osvobození Prahy od nacistů v roce 1945. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.
 
+    Pavel KOVÁČIK, předseda Poslaneckého klubu KSČM, bude dne 7. srpna - hostem pořadu České televize Interview ČT 24. S moderátorkou Z. Tvarůžkovou bude diskutovat o aktuálních politických otázkách, ale také o zemědělství, státním rozpočtu na rok 2020, atd... Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 18:28 hodin.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a europoslankyně Kateřina Konečná bude dne 6. srpna 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Dvacet minut Radiožurnálu. Diskutovat bude o tom, že Ruské velvyslanectví v Praze odmítá výzvu ČR, aby ruské úřady při nakládání s pokojnými demonstranty v Moskvě respektovaly základní lidská práva. Je správné, když české ministerstvo zahraničí kritizuje tvrdý postup ruské policie? A jak by se měla k opakovanému zatýkání demonstrantů a zadržování opozičních vůdců v Moskvě postavit Evropská unie? Moderovat bude Tomáš Pancíř. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici Radiožurnál od 17:05 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 6. srpna 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. O ústavní ochraně vody bude diskutovat s politickým rivalem R. Holomčíkem (Piráti). Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 9:34 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 2. července 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S politickým protivníkem M. Vystčilem (ODS) bude diskutovat o dnešním setkání prezidenta M. Zemana s premiérem A. Babišem (ANO 2011) a předsedou ČSSD J. Hamáčkem v Lánech. Pořad bude Česká televize vysílat od 22:00 hodin na programu ČT 24 živě.

+   Poslankyně  a předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 1. července 2019 hostem Svobodného vysílače. S moderátorem bude diskutovat o novele zákona o EET, o výhodách a nevýhodách, o stručné bilanci 1. a 2. vlny EET, dále o státním rozpočtu 2020, úsporách některých rezortů, o úřednickém aparátu, také o zvýšených ziscích bank a mizivém profitu občanů ČR z nich a také budou debatovat o ČSSD a jejich pokusném vyhlášení sjednocení levice do krajských voleb 2020, ovšem bez KSČM. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz .

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 28. června 2019 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. O aktuální politické situaci a o důvěře vládě bude diskutovat s moderátorkou Z. Tvarůžkovou. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 18:28 hodin na programu ČT 24.

+    Předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 25. června 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Na téma: rozpory kolem státního rozpočtu bude diskutovat s politickými rivaly  J. Skopečkem (ODS) a J. Volným (ANO 2011). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT24.

+   Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 24. června 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Na téma „vyznamenání“ bude diskutovat s politickým protivníkem J. Bartoškem (KDU – ČSL). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v neděli 23. června 2019 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S předsedou Pirátů I. Bartošem bude diskutovat mimo jiné o hlasování o nedůvěře vládě, o toleranci kabinetu, o podmínkách KSČM, o nezávislosti justice a o možnosti ovlivňování soudních rozhodnutí. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 1 a ČT 24 od 12:00 hodin.

+    Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dnes - 19. června hostem vysílání Svobodného vysílače. Diskutovat bude o zločinech privatizace v letech 1992 - 2005, nezaplacených podnicích, chybách a excesech těchto let. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz

+   Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 11. června 2019 hostem pořadu DUEL na Seznam Zprávy. S politickým protivníkem J. Skopečkem (ODS) bude diskutovat o usnesení Poslanecké sněmovny ČR k privatizaci státního majetku a o návrhu novely trestních předpisů na nepromlčitelnost „zločinů při privatizaci“. Pořad bude Seznam Zprávy vysílat živě na www.seznamzpravy.cz od 17:00 hodin a TV Seznam pak ve středu 12. června od 13:00 hodin.

+   Místopředsedkyně Poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická – Jírovcová bude dne 10. června 2019 hostem Svobodného vysílače. S moderátorem bude diskutovat o tom, že krajům a obcím chybí dvě miliardy na dofinancování sociálních služeb. Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová kvůli tomu požádala o jednání vlády, a opoziční strany zase iniciovaly na středu 29. května mimořádnou schůzi sněmovny. Premiér Babiš tvrdí, že si ty peníze má najít ministerstvo práce ve svých rezervách, ale ministryně Maláčová zase říká, že deficit by měl být doplacený ze státního rozpočtu. Jak takové dohadování dopadne v tak zásadní oblasti, jakou je péče o nejohroženější skupiny obyvatel? Skutečně hrozí, že nebudeme schopní poskytnout základní pomoc osiřelým dětem, nebo opuštěným seniorům? Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz .

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude dne 5. června 2019 hostem pořadu 90 ´ČT 24. O návrhu ruského federálního zákona , který uděluje status válečných veteránů účastníkům okupace ČSSR v roce 1968 bude diskutovat s politickým protivníkem P. Žáčkem (ODS). Diskuzi otevře rozhovor s ministrem zahraničí T. Petříčkem (ČSSD), který bude předtočený. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 20:00 hodin.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 3. června 2019 hostem Svobodného vysílače. S moderátorem bude diskutovat o průběhu a výsledcích voleb do Evropského parlamentu a o nosných tématech KSČM -  jak je silněji prosazovat směrem k veřejnosti. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz .

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Stanislav Grospič bude dne 28. května 2019 hostem pořadu TV Barrandov - Aréna J. Soukupa. S politickými protivníky P. Nacherem (hnutí ANO 2011), M. Jurečkou (KDU - ČSL), J. Maláčovou (ČSSD) a T. Okamurou (SPD) bude diskutovat o výsledcích voleb do Evropského parlamentu, o státním rozpočtu, o sociálních dávkách, důchodech, karenční době, rodičovské .... a dalších aktuálních tématech. Pořad bude TV Barrandov vysílat živě od 21:05 hodin.

+    Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 27. května 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S Michalem Šmardou (místopředseda ČSSD) bude diskutovat o volbách do EP -co chce strana změnit, jak chce přilákat nové voliče, jaké jsou plány KSČM v Evropském parlamentu? Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+     Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude dne 23. května 2019 - hostem závěrečné Superdebaty předsedů politických stran a hnutí před volbami do Evropského parlamentu. Debatu vysílá Česká televize od 20:00 na kanálech ČT1 a ČT24 z historické budovy Národního muzea. Přímý přenos moderuje Světlana Witowská.

Tématické okruhy
- Migrace
- Brexit
- Případné rozšiřování EU
- Národní zájmy
- Bezpečnost
- Spotřebitelské právo
- Dotace
- V4
- Vztahy s velmocemi

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu za KSČM Kateřina Konečná bude dne 22. května 2019  hostem pořadu J. Soukupa  Moje zprávy. Komentovat současné dění bude V TV Barrandov od 19:25 hodin. Také můžete sledovat místopředsedkyni ÚV KSČM Kateřinu Konečnou v živém přenosu Velké předvolební debaty na programu NOVA 2. které se zúčastní lídři kandidátek všech parlamentních stran. Moderovat bude Reynolds Koranteng. Pořad bude program NOVA 2 vysílat od 20:15 hodin živě.

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 22. května 2019 hostem Svobodného vysílače. S moderátorem bude mluvit o hodnocení kampaně, o celorepublikovém turné, výhodách/nevýhodách členství v EU s poukazem na rozhovor prezidenta EK Jeana-Clouda Junckera pro polský deník 28.4.2019, dále o bezpečnostní situaci, o finančních tocích dividend do zahr. nadnárodních korporací, o pracovním trhu v ČR a dalších tématech. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz .

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 16. května 2019 hostem Velké předvolební debaty vedoucích kandidátů stran v České televizi. S P. Svobodou (KDU – ČSL), I. Davidem (SPD) a P. Pocem (ČSSD) bude diskutovat o bezpečnosti EU, o brexitu, postoji EU k velmocem a také o dotační politice a spotřebitelském právu. Moderátorem debaty bude Martin Řezníček. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 20:00 hodin živě.

+    Kandidát do Evropského parlamentu za KSČM - Česká levice společně! Arťom Korjagin bude dne 16. května 2019 hostem předvolební debaty v Českém rozhlase. Diskutovat bude s politickými protivníky ze strany: Konzervativní alternativa; dále z ANO, vytrollíme europarlament; z Klubu angažovaných nestraníků; a z dalších stran: JSI PRO? Jistota Solidarita Investice pro budoucnost; První republika; Moravané a Dělnická strana sociální spravedlnosti-Za národní suverenitu!  Témata diskuze budou: o tom, zda má Česká republika pro nejbližší budoucnost kromě členství v EU jinou, stejně hodnotnou možnost? Zda by se měla EU reformovat, zda dokáže ČR čerpat dotace a jak by se to dalo zlepšit, o bezpečnosti kyber prostoru,... až po diskuzi o suchu a boji proti němu na úrovni EU.....a o dalších aktuálních tématech. Moderovat bude Jan Pokorný. Pořad bude Český rozhlas vysílat živě od 15:00 hodin na stanicích Radiožurnál a Český rozhlas Plus.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu za KSČM Kateřina Konečná bude dne 15. května 2019 hostem pořadu J. Soukupa  Moje zprávy. Komentovat současné dění bude v TV Barrandov od 19:25 hodin.

+   Poslankyně PSP ČR za KSČM Hana Aulická – Jírovcová bude dne 15. května 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. Se speciální pedagožkou  K. Laurenčíkovou a předsedkyní České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání a předsedkyní Vládního výboru pro práva dítěte, bude diskutovat o novele zákona o ochranné výchově na žádost rodičů - umístění jejich dětí do diagnostického ústavu. Pořad bude Český rozhlas vysílat od 9:35 hodin na stanici Český rozhlas Plus.

+    Kandidát za KSČM – Česká levice společně! Lubomír Ledl (SDS) bude dne 14. května 2019 hostem pořadu Aréna J. Soukupa. S politickými protivníky: Radkem Vondráčkem (hnutí ANO 2011), Olgou Sehnalovou (ČSSD) a dalšími bude diskutovat o demonstracích na českých náměstích, o české justici, o volbách do Evropského parlamentu i o zdražování tabákových výrobků a alkoholu. Pořad bude TV Barrandov vysílat živě od 21:05 hodin.

+   Poslanec PSP ČR za KSČM Jiří Dolejš bude dne 6. května 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S P. Nacherem (hnutí ANO 2011) bude diskutovat o zdražování hypoték, o zdanění nákupu nemovitosti a o bytové krizi. Moderovat bude Martin Řezníček. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 22:00 hodin živě.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip  bude dne 2. května 2019 hostem pořadu  Napřímo. Tématem rozhovoru s moderátorem Jaroslavem Brousilem bude předvolební program a postoj KSČM k EU. Pořad bude TV Nova vysílat na www.tn.cz od 17:45-18:15 hodin a sestřih toho nejdůležitějšího z rozhovoru pak v hlavní zpravodajské relaci TV NOVA Televizní noviny.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 30. dubna 2019 hostem pořadu TV Barrandov Aréna J. Soukupa. S R. Brabcem (ANO 2011), R. Holomčíkem (Piráti), R. Hlaváčkem (ČSSD) a T. Okamurou (SPD) bude diskutovat o změnách ve vládě (Staněk Havlíček, Benešová), o zdražování potravin, energií a bytů, dále o suchu a katastrofální ne/podpoře zemědělství a nebo o podmínkách práce, odměně za ni a o délce pracovní doby. Pořad bude TV Barrandov vysílat živě od 21:05 hodin.

+    V rámci seriálu předvolebních diskuzí Evropská volba bude dne 29. dubna 2019 vysílat TV Seznam díl „Slavní o EU“. Do diskuze si zvou za politické strany umělce, známé osobnosti, které budou svým pohledem na EU zastupovat každý jednu politickou stranu.

Za KSČM se debaty zúčastní MUDr. Radim Uzel. Mezi dalšími hosty bude režisér Filip Remunda (za Piráty)), zpěvák Ota Klempíř - J.A.R. ( za ODS), Šimon Ornest - The Tap Tap ( za TOP 09). Témata diskuze budou: jak se slavným osobnostem žije v Česku 15 let po vstupu do EU? Zlepšil se jejich život? Chtějí v EU zůstávat? Jak vnímají svobodu? Moderovat bude Tereza Willoughby. Pořad bude TV Seznam vysílat živě od 20:30 hodin na www.tv.seznam.cz .

+    Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 25. dubna 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S předsedou Poslaneckého klubu ODS Z. Stanjurou a ministryní financí A. Schillerovou (nestr. za ANO 2011) bude diskutovat o tématu dnešní mimořádné schůze Poslanecké sněmovny ČR: střet zájmů premiéra A. Babiše. Dále pak o zprávě NKÚ za loňský rok a o deficitu státního rozpočtu. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+   Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude v pátek 12. dubna 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S V. Pikalem (Piráti) bude diskutovat o návštěvě Porošenka v Berlíně, o ukrajinských volbách, o Rusko – Ukrajinském konfliktu i o postoji EU k Ukrajině. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Předseda KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny P ČR Vojtěch Filip bude dne 10. dubna 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Dvacet minut Radiožurnálu. Andrej Babiš chystá výměny ve vládě, jistý je už odchod ministra dopravy Dana Ťoka. Co na to říkají komunisté, kteří podporují Babišovu vládu? S jakými ministry jsou spokojeni a se kterými ne? Na to se bude V. Filipa ptát Marie Bastlová. Pořad bude Český rozhlas vysílat od 17:06 hodin na stanici Radiožurnál.

+   Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude dne 10. dubna 2019 hostem diskuzního pořadu Svobodného vysílače. S moderátorem bude hovořit kromě jiného i o dvojí kvalitě potravin pro země střední a východní Evropy, a kauze kolem africké rezoluce. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin.

+    Kandidát do Evropského parlamentu za KSČM – Česká levice společně! Arťom Korjagin bude dne 9. dubna 2019 hostem pořadu Aréna J. Soukupa v TV Barrandov. Diskutovat s K. Dostálovou (ANO 2011), I. Davidem (SPD),  P. Pocem (ČSSD), E. Kožušníkem (ODS)  bude nejen na téma potravinová soběstačnost, ale i o drahé zelenině, kůrovcové kalamitě, suchu, ale třeba i o stavebním řízení. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:05 hodin živě.

 +   Poslankyně Evropského parlamentu za KSČM a místopředsedkyně strany Kateřina Konečná bude dne 2. dubna 2019 hostem pořadu TV Barrandov Aréna J. Soukupa. Nejen s K. Dostálovou (ANO 2011), M. Peksou ( PIRÁTI), T. Okamurou (SPD) bude diskutovat o  rodičovských dávkách, sociální politice, ale také o dvojí kvalitě potravin, o přístupu EU k autorskému právu ve vztahu k Googlu a Facebooku. Pořad bude TV Barrandov vysílat živě od 21:05 hodin.

+   Poslanec PSP ČR za KSČM Zdeněk Ondráček bude dne 28. března 2019 hostem pořadu České televize Máte slovo. O hlavním tématu večera: o žalobě na prezidenta – s ním budou diskutovat: Václav Láska - předseda senátorského Klubu pro liberální demokracii - SENÁTOR 21, Jiří Ovčáček - ředitel Odboru tiskového a mluvčí prezidenta republiky, Petr Kolář - bývalý velvyslanec v Rusku a USA, Václav Němec- filosof, spoluautor Petice Poslanci, senátoři, zastavte M.Zemana, Ivan Vyskočil – herec. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 1 od 21:30 hodin živě.

+    Poslanec KSČM Jiří Valenta bude dne 26. března hostem pořadu Duel na TV Seznam. Diskutovat bude s Miroslavou Němcovou (ODS).
Témata:
- proč ne/schválit výroční zprávy ČT?
- dopady na fungování TV?
- nezávislost zpravodajství ČT, reprezentuje široké spektrum názorů?
- hospodaření ČT
Pořad vysílá TV Seznam (
https://www.televizeseznam.cz) živě od 13.00 hodin. Moderuje Markéta Bidrmanová.

+    Soňa Marková bude v neděli 24. 3. hostem pořadu Otázky Václava Moravce České televize.

Témata:
-financování zdrav. systému
-udržitelnost kvality zdrav. péče
-možnosti úspor v systému (centrální nákupy, systemizace nákupů zdrav. přístrojů, slučování zdrav. pojišťoven
-možnosti zvyšování příjmů (zvyšování plateb za státní pojištěnce, formy spoluúčasti pacientů)
-proočkovanost, kolektivní imunita.
Soňa Marková bude ve vysílání na programu ČT24 od 12.00 hodin.

+   Poslanec Evropského parlamentu za KSČM Jaromír Kohlíček bude dne 20. března 2019 hostem diskuzního pořadu Svobodného vysílače. Hovořit bude o prioritách a cílech v Evropském parlamentu a dosavadní práci, zejména v oblasti dopravy, soc. otázkách a životním prostředí. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodný vysílač od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: http://www.svobodny-vysilac.cz

+   Místopředseda Poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 18. 3. 2019 hostem pořadu TV Barrandov Moje zprávy. Řeč bude například o vyloučení Václava Klause ml. z ODS, sporu ministryně Maláčové s opozicí kvůli důchodům nebo nedostatku prevence proti závislostem. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 20:05 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 18. března 2019 hostem pořadu TV Prima Názory bez cenzury. Diskutovat o výši výdělku odsouzených ve výkonu trestu bude s poslankyní Helenou Válkovou (ANO 2011). TV Prima bude pořad vysílat živě jak na svém webu www.iprima.cz , tak na facebooku od 14:05 hodin. Část z pořadu uvede i v rámci večerních Velkých zpráv od 18:55 hodin.

+    Poslanec za KSČM Alexander Černý bude dne 12. března 2019 hostem speciálního vydání pořadu České televize Události, Komentáře. O výročí vstupu do NATO, o zapojení ČR do zahraničních misí bude diskutovat s L. Metnarem (ANO 2011), M. Peksou (PIRÁTI), J. Farským (STAN), L. Zaorálkem (ČSSD), J. Bartoškem (KDU-ČSL), J. Černochovou (ODS) a R. Víchou (SPD). Moderovat bude Daniela Písařovicová. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude v neděli, dne 10. března 2019 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S předsedou KDU-ČSL P. Bělobrádkem a ministrem zahraničí T. Petříčkem (ČSSD) bude diskutovat o aktuálním volebním modelu agentury KANTAR CZ , dále o zahraniční politice, o cestě premiéra A. Babiše do USA, o kauze Huawei a vztazích s Čínou a o zdanění náhrad církvím. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 1 i ČT 24 od 12:00 hodin živě.

+   Místopředseda poslaneckého klubu KSČM Leo Luzar bude dne 20. února 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Diskutovat o otevírací době obchodů bude s místopředsedkyní Petičního výboru Poslanecké sněmovny P ČR A. Brzobohatou (ANO 2011). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+   Místopředseda KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne  18. února 2019  hostem pořadu Večerní zprávy. V rozhovoru s moderátorem bude mluvit o podpoře vlády a o aktuální politické situaci. Pořad bude TV Seznam vysílat živě od 19:30 hodin

+    Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 13. února 2019 hostem pořadu Interview Plus. Diskutovat bude o postoji KSČM k vládní koalici, o personálních otázkách ve vládě a o dlouhodobé kritice ministrů Ťoka (ANO 2011) a Petříčka (ČSSD). Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici Český rozhlas Plus od 11:34 hodin.

+    Místopředseda ÚV KSČM Stanislav Grospič bude dne 7.února 2019 - úvodním hostem pořadu Události na České televizi. Téma je podpora vlády a případné personální změny. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 19:00 hodin na programu ČT 1 a ČT 24.

+    Poslanec za KSČM, místopředseda Výboru pro obranu PSP ČR Alexander Černý bude dne 7. února 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Diskutovat o náboru vojáků, o výdajích na obranu, o akvizicích výzbroje i o zahraničních misích bude s bývalou ministryní obrany K. Šlechtovou (za ANO 2011) a s P. Žáčkem (ODS). Moderovat bude Jakub Železný. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 od 22:00 hodin živě.

+   Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 31. ledna 2019 hostem pořadu M. Jílkové Máte slovo. Po boku s Lubomírem Lédlem (SDS), místopředsedou Česko-čínské smíšené obchodní a průmyslové komory, bude diskutovat s politickými protivníky v čele se senátorem Pavlem Fischerem o tom, zda je pro nás Čína důležitý obchodní partner nebo bezpečnostní riziko a zda musíme být ostražití před čínskými technologiemi a politicko-ekonomickými zájmy. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 1 od 21:30 hodin živě.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip bude v neděli 27. ledna 2019 hostem pořadu České televize Otázky Václava Moravce. S předsedou Pirátské strany I. Bartošem bude diskutovat o zdanění církevních restitucí, o nezávislosti justice i o kybernetické bezpečnosti. Pořad bude Česká televize vysílat na programech ČT 1 a ČT 24 živě od 12:00 hodin.

+   Kandidát č. 2 pro volby do Evropského parlamentu Andrej Bóna (KSČM – Česká levice společně) bude v sobotu dne 26. ledna 2019 hostem pořadu České televize Politické spektrum. Především o problémech ve školství, o vizích, o inkluzi i obědech pro děti bude diskutovat s J. Korytářem (hnutí Změna) a M. Struhou (Konzervativní strana). Moderovat bude Bohumil Klepetko. Pořad bude vysílat Česká televize na programu ČT 24 od 14:32 hodin.

+   Poslanec za KSČM a místopředseda Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Zdeněk Ondráček bude dne 24. ledna 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S poslancem M. Kalouskem bude diskutovat o ovlivňování soudců a justice, o chování prezidenta M. Zemana k justici, o tvrzení soudce Baxy a obavách z ovlivňování kauz a také o tom, kde jsou hranice toho, co si mohou politici vůči soudcům dovolit. Moderovat bude: Michal Kubal. Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.

+    Poslankyně za KSČM Květa Matušovská bude dnes - 22. ledna - hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Diskutovat o situaci na D1 i na ostatních českých dálnicích, o kalamitě a jejím řešení a o dostavbě Pražského okruhu bude s ministrem dopravy D. Ťokem (ANO 2011) a M. Jurečkou (KDU-ČSL). Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ĆR Vojtěch Filip bude dnes – 21. ledna hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Diskutovat bude s J. Lipavským (Piráti) o tématech, která zazněla při návštěvě předsedy KSČM v Čínské lidové republice, dále o způsobu, jak vést komunikaci s Čínou po varování BIS a jak nastavit mantinely pro dodavatele kritických technologií, jako je síť 5G……….Moderovat bude Světlana Witowská. Pořad bude Česká televize vysílat na programu ČT 24 živě od 22:00 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PS Stanislav Grospič bude dne 18. ledna 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S J. Pospíšilem (TOP 09) bude diskutovat o soudním sporu hradního kancléře V. Mynáře. Pořad bude vysílat Česká televize živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PS Stanislav Grospič bude dne 16. ledna 2019  hostem pořadu Duel na TV Seznam. O zdanění církevních restitucí bude diskutovat se S. Přibylem, generálním sekretářem České biskupské konference. Moderovat bude Markéta Bidrmanová. Pořad bude TV Seznam vysílat živě od 13:00 hodin.

+   Poslanec za KSČM Jiří Dolejš bude dne 15. ledna 2019 hostem pořadu Aréna TV Barrandov. Nejen o bydlení bude diskutovat s ministryní pro místní rozvoj K. Dostálovou (za ANO 2011), R. Fialou (SPD), a dalšími hosty Jaromíra Soukupa. Pořad bude TV Barrandov vysílat živě od 21:30 hodin.

+   Poslanec za KSČM a místopředseda Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny ČR Zdeněk Ondráček bude dne 10. ledna 2019 hostem pořadu Duel v TV Seznam. O tom, zda jsou zařízení Huawei bezpečnostním rizikem pro stát či ne, bude diskutovat s kolegou z Výboru pro bezpečnost P. Žáčkem (ODS). Pořad bude TV Seznam vysílat živě od 13:30 hodin.

+    Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 8. ledna 2019 hostem pořadu Aréna TV Barrandov. Nejen o aktuálních otázkách, o rozpočtu, o dopravních prioritách v novém roce, bude diskutovat s L. Bartoněm ( Piráti), R. Plagou ( ANO 2011), T. Okamurou ( SPD) a M. Baxou (ODS). Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:30 hodin živě. 

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude v pondělí 7. ledna 2019 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. O případné rekonstrukci vlády bude diskutovat s M. Pochem ( ČSSD). Moderovat bude Veronika Sedláčková. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 9:35 hodin.

+   Stínový ministr pro oblast průmyslu a obchodu Pavel Hojda bude dne 3. 1. 2019 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. S M. Kolovratníkem (ANO 2011) a M. Jurečkou (KDU-ČSL) bude diskutovat o dopravních prioritách a plánech pro rok 2019 a opravě dálnice D1. Pořad bude Česká televize vysílat živě na programu ČT 24 od 22:00 hodin.

+   Poslankyně za KSČM a předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 3.1.2019 hostem pořadu České televize Interview ČT 24. Tématem pořadu bude hodnocení výsledků státního rozpočtu za rok 2018. Moderovat bude Daniel Takáč. Pořad bude vysílat Česká televize na programu ČT 24 od 18:28 hodin živě.

+    Poslankyně za KSČM a předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 19. prosince hostem pořadu Události, Komentáře. O schvalování státního rozpočtu bude diskutovat s J. Skopečkem (ODS) a ministryní financí A. Schillerovou (nestraník za ANO 2011). Pořad bude Česká televize vysílat živě od 22:00 hodin na programu ČT 24.+   Poslankyně za KSČM a místopředsedkyně poslaneckého klubu Hana Aulická – Jírovcová bude dne 18. prosince hostem pořadu ARÉNA v TV Barrandov. V diskuzi o dění na politické scéně během celého roku se utká výhradně se ženami = zástupkyněmi z jiných politických stran. Pořad bude TV Barrandov vysílat živě od 21:30 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude v neděli 16. prosince hostem pořadu Týden v politice. V rozhovoru s redaktorem Vladimírem Keblúškem bude mluvit o událostech uplynulého týdne na politickém poli. Pořad bude ČT 24 vysílat ve 20:03 hodin.

+   Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude v neděli 16. prosince hostem pořadu Otázky Václava Moravce. Diskutovat s politickými konkurenty P. Bělobrádkem (KDU-ČSL) a J. Michálkem (PIRÁTI) bude o aktuálním dění v Poslanecké sněmovně, o situaci ve vládní koalici, o vládních prioritách, spolupráci s opozicí a o dosahu usnesení Evropského parlamentu na českou politickou scénu. Pořad bude vysílat živě Česká televize na programech ČT 1 a ČT 24 od 12:00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude dne 12. 12. 2018 hostem v rádiu Impuls. Cílem předvánočního rozhovoru, který povede Zuzana Bubílková, je přiblížit vrcholné politiky posluchačům trochu jinak. Pořad bude stanice Rádio Impuls vysílat živě od 12:00 hodin.

+   Poslanec za KSČM Jiří Dolejš, předseda Podvýboru pro bankovnictví, pojišťovnictví a finanční trhy PS, bude dne 11. 12. 2018 hostem pořadu ARÉNA v TV Barrandov. Diskutovat nejen o hospodaření vlády a o státním rozpočtu bude s generálním ředitelem TV Barrandov J. Soukupem a také s M. Kupkou (ODS), T. Okamurou (SPD), I. Bartošem (PIRÁTI). Pořad bude stanice TV Barrandov vysílat od 21:30 hodin živě.

+   Poslanec za KSČM a místopředseda Výboru pro bezpečnost PSP ČR Zdeněk Ondráček bude dne 11. 12. 2018 hostem pořadu Českého rozhlasu Pro a proti. Diskutovat bude s Helenou Langšádlovou (TOP 09) o záměru opozice vytvořit vyšetřovací komisi, která by se měla zabývat zahraniční špionáží. Pořad bude vysílat stanice Český rozhlas Plus od 9:34 hodin.

+   Poslanec Evropského parlamentu za KSČM Jaromír Kohlíček bude dne 10. 12. 2018 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O nepokojích ve Francii bude diskutovat s europoslancem Jiřím Paynem (Strana svobodných občanů). Pořad bude vysílat program ČT 24 živě od 22:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda PSP ČR Vojtěch FIlip bude dne 6. 12. 2018 hostem pořadu Duel na TV Barrandov. O aktuálních politických tématech bude hovořit s generálním ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem. Pořad bude vysílat TV Barrandov živě od 21:30 hodin.

+   Předsedkyně Ústřední revizní komise  KSČM Marie Pěnčíková bude dne 5. prosince 2018 hostem Svobodného vysílače. V rozhovoru s redaktorem Vítkem Jiráskem bude hovořit nejen o tom, proč se začala v politice angažovat, ale také jaká témata jsou pro ni důležitá a jak vidí budoucnost své práce i levice vůbec. Pořad bude možné poslouchat na www.svobodny-vysilac.cz od 19:00 hodin.

+   Poslanec za KSČM a místopředseda Výboru pro evropské záležitosti PSP ČR Jiří Valenta bude dne 29. 11. 2018 hostem pořadu Českého rozhlasu: Duel. Diskutovat bude s Mikulášem Peksou (Piráti) o dalších protiruských sankcích a o událostech v Kerčském průlivu. Pořad bude Český rozhlas vysílat na stanici ČRo Plus od 9:30 hodin.

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 28. 11. 2018 hostem pořadu „Hovory u klábosnice“ na Svobodném vysílači.cz. Mluvit bude o tom, jak se liší politická práce na národní a mezinárodní úrovni, proč se z některých Europolitiků stávají "Eurolidé" ztrácející sepětí s národními zájmy, nebo proč Europolitici nezredukují obří aparát Eurobyrokratů. Ústředním tématem budou globální pakty OSN o migraci, selektivní přístup EP proti Maďarsku, ale nevyhne se také snaze EK vytvořit tzv. evropskou síť ověřovatelů informací, kteří nám budou určovat, co si máme myslet a čemu věřit. Je právě těmito kroky posilovaná animozita vůči EU ubírající suverenitu a rozhodovací pravomoci jednotlivým národním vládám? Pořad bude možné poslouchat na www.svobodny-vysilac.cz od 19:00 hodin.

+   Poslanec za KSČM Alexander Černý - stínový ministr obrany bude dne 27. 11. 2018 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. Diskutovat bude o aktuální situaci v Afghánistánu. Pořad bude ČT 24 vysílat živě od 22:00 hodin.

+   Poslankyně a místopředsedkyně poslaneckého klubu KSČM Hana Aulická – Jírovcová bude v pondělí 26. listopadu hostem pořadu Duel. Diskutovat o návrhu 5ti týdenní dovolené bude s Ladislavem Minčičem z Hospodářské komory. Hovořit budou o tom, kolika zaměstnanců by se to dotklo, jestli to zvládnou i malé firmy a od kdy by mohl případně tento návrh platit, v případě, že by byl schválen. Pořad se bude vysílat živě od 13:00 hodin na Seznam TV.

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru Stanislav Grospič bude dne 23. 11. 2018 hostem pořadu Události, Komentáře. O budoucnosti vlády bude diskutovat s J. Dienstbierem a T. Okamurou. Pořad bude ČT 24 vysílat živě od 22:00 hodin

+   Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel  Kováčik bude dne 22. 11. 2018 hostem pořadu Události, Komentáře. Diskutovat bude s ostatními předsedy poslaneckých klubů parlamentních stran o zítřejší schůzi Poslanecké sněmovny ČR, která bude hlasovat o nedůvěře vládě. Moderovat bude Michal Kubal. Pořad bude ČT 24 vysílat živě od 22:00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny PČR Vojtěch Filip bude dne – 20. listopadu hostem pořadu Události, Komentáře. Řeč bude o postoji KSČM ke kauze Babiš a o výzvách k odstoupení premiéra, hodnocení situace, kdy opozice nemá řešení a prezident avizuje, že v případě vyslovení nedůvěry znovu pověří Babiše, dále se bude diskutovat o postoji před hlasováním o nedůvěře vládě a také o strategii v případě pádu vlády .

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne - 20. listopadu hostem pořadu Aréna. O aktuální politické situaci bude diskutovat mj. i s J. Pospíšilem (TOP 09) a R. Vondráčkem (ANO 2011). Pořad bude TV Barrandov vysílat od 21:30 hodin.

+    Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude dne 15. listopadu 2018 hostem pořadu M. Jílkové Máte slovo. O výročí 17. listopadu bude diskutovat s Danielem Hermanem - místopředsedou KDU-ČSL, Pavlem Fischerem- senátorem a spolupracovníkem V.Havla a Ladislavem Jaklem - exporadcem V.Klause. Pořad bude vysílat živě Česká televize na programu ČT 1 od 21:30 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM Stanislav Grospič bude dne 14. listopadu od 18.28 - hostem pořadu Interview na ČT 24. Diskutovat bude o budoucnosti KSČM, kauze Babiš, podpoře vlády i případném hlasovaní o důveře. Pořad moderuje Daniel Takáč.

+    Člen VV ÚV KSČM a předseda OV KSČM Vyškov Filip Zachariaš bude dne 14. listopadu 2018 hostem pořadu Českého rozhlasu Plus Pro a proti. Diskutovat o smyslu existence a o významu Senátu ČR bude se senátorem za ODS M. Vystrčilem. Pořad bude Český rozhlas Plus vysílat od 9:30 hodin.

+    Poslanec za KSČM a místopředseda Výboru pro evropské záležitosti PSP ČR Jiří Valenta bude v pondělí 12. listopadu hostem pořadu Pro a proti. Diskutovat o nadcházejících volbách v Doněcké a Luhanské republice bude s Jakubem Jandou z think-tanku Evropské hodnoty. Pořad bude Český rozhlas Plus vysílat od 9:34 hodin.

+    Poslanec a místopředseda Výboru pro bezpečnost PSP ČR Zdeněk Ondráček bude dne – 8. listopadu – hostem pořadu Michaely Jílkové Máte slovo. Diskutovat bude s Janem Bartoškem, předsedou poslaneckého klubu KDU-ČSL a Podvýboru pro obrannou, kybernetickou a bezpečnostní politiku a strategické koncepce ČR o zahraničních misích, dále s Pavlem Štefkou – armádním generálem v záloze, bývalým náčelníkem Generálního štábu Armády ČR, Hynkem Blaškem – generálmajorem ve výslužbě, s Markem Obrtelem – lékařem, vojákem v záloze, který vrátil vyznamenání za účast v misích NATO, Ladislavem Sornasem – podplukovníkem ve výslužbě ze Sdružení válečných veteránů ČR. Pořad bude ČT 1 vysílat živě od 21:30 hodin.

+    Hana Aulická Jírovcová, místopředsedkyně poslaneckého klubu KSČM, bude dne 6. listopadu od 21.25 -  hostem pořadu Aréna na TV Barrandov. Diskutovat bude v přímém přenosu o bydlení, dotacích, rozvoji měst a vesnic s  Mikulášem Ferjenčíkem (Piráti), Kateřinou Valachovou (ČSSD), Klárou Dostálovou (ANO) a zástupcem ODS.

+    Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude - v neděli 4. listopadu  od 12.00 na ČT1 (ČT24) - hostem pořadu Otázky Václava Moravce. Diskutovat s ním budou v přímém přenosu předseda ODS Petr Fiala a předseda STAN Petr Gazdík.

Okruhy témat:
- Prezentace říjnového volebního modelu ČT 
- Koaliční spolupráce na komunální úrovni 
- Stav vyjednávání o novém vedení Senátu 
- Důležitá ekonomická rozhodnutí na vládní úrovni
- Aktuální politická situace

+   Poslanec za KSČM Jiří Dolejš bude ve čtvrtek 1. listopadu – hostem pořadu Události, Komentáře. O důchodech a veřejných financích bude diskutovat s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou a s poslancem Miroslavem Kalouskem. Pořad bude vysílat ČT 24 od 22:00 hodin.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 25. 10. 2018 hostem pořadu Události, Komentáře. O proměně a směřování EU spojeném s brexitem, o rozpočtu EU a boji o Evropskou komisi bude diskutovat s prof. Václavem Hamplem (KDU-ČSL), předsedou Výboru pro záležitosti EU. Pořad bude vysílat ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Poslanec Alexander Černý bude dne 23. října 2018 hostem pořadu DUEL v TV Seznam. S Pavlem Žáčkem (ODS) bude diskutovat nad situací českých vojáků v Afghánistánu. Moderovat bude Martina Spěváčková. Pořad bude vysílat TV Seznam na webu Seznam.cz od 13:00 hodin živě.

+    Europoslanec za KSČM Jaromír Kohlíček, poslankyně za KSČM Miloslava Vostrá a zastupitel města Štětí za KSČM Petr Bureš budou 18. 10. 2018 hosty pořadu Události, Komentáře. Pořad bude vysílat program ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Europoslankyně za KSČM Kateřina Konečná bude 17. 10. 2018 od 20.00 hostem pořadu Devadesátka na ČT24. Téma: Směřování české diplomacie a zahraniční politiky.

+    Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik bude 16. 10. 2018 hostem pořadu ARÉNA J. SOUKUPA. O dopadu voleb, kumulaci funkcí i o projevu prezidenta M. Zemana bude diskutovat s J. Vildumetzovou (ANO 2011), J. Skopečkem (ODS) a R. Onderkou (ŠSD). Pořad bude TV Barrandov vysílat dnes od 21:25 hodin.

+     Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude 10. 10. 2018 – hostem pořadu Jaromír Soukup LIVE. Na otázky mladých sociálních demokratů, Štěpána Kotrby, paní Jany Volfové (ČSSD) bude odpovídat za podpory mladých komunistů: Patrika Švarce a Aleše Pokorného. Pořad bude TV Barrandov vysílat od 22:45 hodin.

+    Poslanec a místopředseda poslaneckého klubu Leo Luzar  bude 9. 10. 2018 hostem pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Nad komunálními volbami bude diskutovat s J. Maláčovou ( ČSSD ), M. Peksou ( Piráti ), M. Jurečkou ( KDU-ČSL ), J. Pospíšilem (TOP 09 ), J. Kuberou ( ODS ),a J. Pokornou-Jermanovou ( ANO ). Pořad vysílá TV Barrandov od 21:25 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny PČR Vojtěch Filip bude 4. října 2018 hostem předvolební Superdebaty České televize, které se zúčastní předsedové stran. Diskuse bude strukturovaná do čtyř bloků. Kromě individuální otázky na každého předsedu strany, týkající se programu či kampaně, se bude diskutovat o dopravě, bydlení a vztahu celostátní a komunální politiky. Pořad bude vysílat Česká televize na programech ČT 1 a ČT 24 živě z Kongresového centra od 20:00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny PČR Vojtěch Filip bude 3. 10. 2018  hostem Předvolební debaty předsedů parlamentních stran (kromě SPD). Hlavními tématy diskuze budou předvolební sliby v komunálních volbách 2018 - co je skutečně realizovatelné a jak a co jen marketingový trik? A také: jak komunální a senátní volby ovlivní fungování současné koalice a vztahy politických stran. Pořad bude Blesk TV vysílat živě od 20:00 hodin.

+   Předsedkyně OV KSČM Náchod a kandidátka do Senátu ČR Soňa Marková bude v neděli 30.9. hostem pořadu Partie. Diskutovat bude s ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem za hnutí ANO a za STAN s Petrem Gazdíkem o (ne)dostatku léků na českém trhu a jejich vývozu do zahraničí, o platech lékařů, personálu a o privatizaci nemocnic a zdravotnických zařízení. Pořad bude TV Prima vysílat živě od 11:00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny PČR V. Filip bude v neděli 30. září hostem pořadu Otázky Václava Moravce. S předsedy poslaneckých klubů za ODS Z. Stanjurou a za Piráty s J. Michálkem bude diskutovat o stabilitě vládní koalice, o schvalování státního rozpočtu a o dění ve státních firmách (České dráhy, ČEZ) . Pořad bude vysílat program ČT 1 a ČT 24 od 12:00 hodin.

+   Předsedkyně KV KSČM Praha a kandidátka do Senátu ČR a do Zastupitelstva HMP Marta Semelová bude v neděli 30.9. hostem pořadu TV Nova Napřímo. Diskutovat bude s dalšími osmi kandidáty do Zastupitelstva HMP z jiných politických stran o hlavních pražských problémech – o dopravě a bydlení, ale i o dalších tématech hlavního města.Pořad bude TV Nova vysílat živě na webu Tn.cz od 17:00 hodin a krátký sestřih pak použije v Televizních novinách od 19:30 hodin.

+   Předsedkyně KV KSČM Praha a vedoucí kandidátka do Zastupitelstva HMP Marta Semelová bude 27. 9. 2018 diskutovat v předvolební debatě České televize. Debaty se zúčastní 11 lídrů kandidátek a bude vysílána živě. Témata debaty budou:

  • Doprava (městská doprava vs osobní, sdílené služby, rozvoj alternativní dopravy, parkování)
  • Bezpečnost ve městě (problémové lokality, městská policie, návrhy řešení, programy stran a hnutí)
  • Bydlení (ceny bytů, nájmů, nová výstavba, developerské projekty, financování, rozvoj města).

Debatu bude moderovat Jakub Železný  a vysílat ji bude ČT 24 od 20:00 hodin.

+    Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude dne 20. 9. 2018 hostem pořadu TV Nova Napřímo. Diskutovat s redaktorem TV Nova bude o cílech KSČM v komunálních volbách, o volebním programu, o tom jaké sliby se KSČM podařilo a jaké se nepodařilo splnit v minulém volebním období a také o tom, s jakými stranami by KSČM chtěla nebo nechtěla po volbách utvořit koalici. Pořad bude TV Nova vysílat živě na webu Tn.cz od 17:45 hodin a krátký sestřih pak použije v Televizních novinách od 19:30 hodin.

+    Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude dne 19. 9. 2018 večer hostem pořadu České televize 90 ´ČT 24. Diskutovat bude o aktuálním tématu přijetí/ nepřijetí syrských sirotků. Pořad vysílá ČT 24 od 20:00 hodin.

+    Předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda Poslanecké sněmovny PČR Vojtěch Filip bude dne 13. září 2018 hostem pořadu DUEL. Diskutovat bude s generálním ředitelem TV Barrandov J. Soukupem o aktuální politické situaci. Pořad vysílá TV Barrandov od  21:25 hodin.

+    Vedoucí kandidát do komunálních voleb v Ostravě – M. Juroška bude dne 13. září 2018 hostem předvolební debaty České televize. Debaty se zúčastní 11 lídrů kandidátek a bude vysílána živě ze studia České televize v Ostravě. Témata debaty budou:

* Architektura a vzhled města (spokojenost lidí se vzhledem města, jeho rozvojem, programy a plány stran a hnutí, hluk, zeleň a parky)

* Zdravotnictví a sociální služby ve městě (dostupnost základní a specializované péče, kvalita služeb městských zdravotnických a sociálních zařízení, rekonstrukce/privatizace městské nemocnice)

* Životní prostředí (kvalita životního prostředí, kvalita ovzduší)

Pořad bude vysílat program ČT 24 od 20:00 hodin.

+   Poslanec za KSČM Alexander Černý bude dne 11. 9. 2018 hostem pořadu České televize Události, Komentáře. O tom, zda je Rusko hrozbou pro EU, o cvičení Východ 2018, o Ukrajině a sankcích proti Rusku bude diskutovat s L. Zaorálkem (ČSSD). Pořad vysílá program ČT 24 od 22:00 hodin.

+   Poslanec za KSČM a člen Výkonného výboru ÚV KSČM Z. Ondráček bude dne 11. 9. 2018 hostem pořadu ARÉNA v TV Barrandov. Diskutovat bude s J. Kuberou (ODS), J. Foldynou (ČSSD), M. Ferjenčíkem (Piráti), J. Faltýnkem (ANO( o korupci, bezpečnosti, rostoucím počtu zákazů i jiných tématech……. Pořad vysílá stanice TV Barrandov od 21:25 hodin.

+   Poslankyně za KSČM a předsedkyně Rozpočtového výboru PSP ČR Miloslava Vostrá bude dne 4. 9. 2018 hostem pořadu DUEL v TV Seznam. Diskutovat o státním rozpočtu, o zvyšování platů ve státní sféře, o zvyšování důchodů a úsporách na platech úředníků bude s Miroslavem Kalouskem. Pořad bude TV Seznam vysílat živě na svém programu i na webu Seznam Zprávy od 13:00 hodin.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu K. Konečná bude v neděli dne 2. 9. 2018  hostem pořadu Otázky Václava Moravce. Diskutovat bude s D. Charanzovou ( ANO )a P. Svobodou ( KDU-ČSL ) o možnostech řešení migrační krize, o problematice brexitu a jednotnosti EU. Pořad můžete sledovat na programu ČT 24 od 13:05 hodin.

+   Poslanec KSČM Jiří Dolejš bude 30. 8. 2018 hostem pořadu Události, Komentáře. Diskutovat bude s J. Skopečkem (ODS) a ministryní A. Schillerovou (nestr. za ANO) o plánovaném schodku rozpočtu ve výši 40 mld., chystaných škrtech (neziskové organizace, zpomalení růstu platů poslanců) vs. množící se požadavky (zvyšování platů ve státní sféře, zlevňování jízdného, zvyšování důchodů) a vyhlídky ohledně příjmů do státní kasy. Pořad vysílá program ČT 24 od 22:00 hodin.

+    Tradiční setkání členů a sympatizantů strany ve Svojšicích – 1. září 2018, bude od 13:05 hodin živě přenášet Česká televize prostřednictvím programu ČT 24.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude 21. 8. 2018 v pořadu Události, Komentáře diskutovat nad událostmi 21. srpna 1968. Dalšími hosty pořadu budou J. Dientsbier (ČSSD), R. Vondráček (ANO 2011) a M. Němcová (ODS). Moderovat bude Světlana Witowská.  Pořad vysílá program ČT 24 od 22:00 hodin.

+   Člen VV ÚV KSČM a předseda OV Vyškov Filip Zachariaš bude 20. 8. 2018 v pořadu Události, Komentáře diskutovat s mladými politiky Barborou Kořanovou (poslankyně za ANO 2011) a Dominikem Féri (poslanec za TOP 09) o událostech 21. srpna 1968. Pořad vysílá ČT 24 od 22:00 hod.

+   Poslanec Jiří Dolejš bude 26. 7. 2018 hostem TV Prima v pořadu Názory bez cenzury, který vysílá na svém webu a v němž bude diskutovat o kauze H systému. Pořad můžete vidět na webu TV Prima od 17:00 hodin a sestříhané pasáže v rámci hlavních večerních zpráv TV Prima.

+   Místopředseda ÚV KSČM a předseda Mandátového a imunitního výboru Poslanecké sněmovny ČR Stanislav Grospič bude 23. 7. 2018 hostem pořadu České televize  - Interview ČT 24. S moderátorem Danielem Takáčem bude diskutovat nad tématy: toleranční patent vlády, plagiátorské aféry a postoj ČR k migraci. Pořad vysílá program ČT 24 od 18:28 hodin.

+   Předseda Poslaneckého klubu KSČM v PS PČR Pavel Kováčik bude 03. 07. hostem pořadu České televize Události, komentáře. Tématem bude podpora vlády ANO a ČSSD. Pořad vysílá ČT24 od 22.00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude dnes 25. 06. hostem pořadu ČT Události, komentáře. Tématem bude poslední vývoj kolem sestavování nové vlády. Dalším hostem bude Jiří Zimola, statutární místopředseda ČSSD. Pořad vysílá program ČT 24 od 22.00 hod.

+   Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude 20. 06. ve vysílání Rádia Impuls. Tématem živého vysílání bude sestavování nové vlády. Pořad vysílá Rádio Impuls od 08.20 hodin ráno.

+   Předseda Poslaneckého klubu KSČM v PS PČR Pavel Kováčik bude 19. 06. hostem pořadu Aréna TV Barrandov. Tématem bude sestavování vlády. Dalšími hosty budou T. Okamura (SPD), R. Vondráček (ANO 2011), O. Richterová (Piráti), A. Udženija (ODS). Pořad vysílá program TV Barrandov od 21.25 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM a místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Vojtěch Filip bude v neděli hostem pořadu Otázky Václava Moravce. Diskutovat bude s místopředsedou ČSSD Jiřím Zimolou a předsedou STAN Petrem Gazdíkem o výsledku celostranického referenda ČSSD o účasti ve vládě, o programových a personálních podmínkách podpory event. kabinetu, pravděpodobnosti změn v programovém prohlášení a aktuální politické situaci. Pořad začne na stanicích ČT 1 a ČT 24 ve 12:00 hodin.

+   Předseda Poslaneckého klubu KSČM v PS PČR Pavel Kováčik bude 6. 6. hostem kontinuálního vysílání České televize. Tématem bude druhé jmenování A. Babiše premiérem. Pořad vysílá program ČT24 od 14.00 do 16.00 hodin.

+   Poslanec PS PČR za KSČM Leo Luzar dne 05. 06. hostem pořadu Duel Seznam Zpráv. Tématem bude možnost schválení evropského azylového systému Dublin IV. Pořad můžete naladit od 13.00 hodin zde: https://www.seznamzpravy.cz/sekce/duel.

+   Lenka Bochníčková, zastupitelka KSČM ve Vrdech u Čáslavi, dne 4. 6. 2018 aktérkou jedné z reportáží pořadu České televize Reportéři ČT. Tématem bude boj proti umístění odkaliště ostravských kalů v regionu. Pořad vysílá stanice ČT 1 od 21.45 hodin.

+  Předseda Poslaneckého klubu KSČM v PS PČR Pavel Kováčik bude 29. 05. hostem pořadu Aréna TV Barrandov. Tématem bude aktuální politická situace. Dalšími hosty budou K. Valachová, poslankyně PS PČR za ČSSD, M. Jurečka, první místopředseda KDU-ČSL, R. Plaga, ministr školství za ANO 2011. Pořad vysílá program TV Barrandov od 21.25 hodin.

+  Poslanec PS PČR za KSČM Leo Luzar bude 22. 05. hostem pořadu Události, komentáře České televize. Diskutovat bude s předsedou poslaneckého klubu TOP 09 M. Kalouskem na téma novičok. Pořad vysílá program ČT24 od 22.00 hodin.

+  Poslankyně PS PČR za KSČM Hana Aulická bude  22. 05. diskutovat v pořadu TV Barrandov Aréna. Dalšími hosty pořadu budou R. Vondráček, předseda PS PČR za ANO, J. Chvojka, předseda Poslaneckého klubu ČSSD  a J. Pospíšil, předseda TOP 09. Tématem bude diskuze o vývoji politické situace posledních dní. Pořad vysílá stanice TV Barrandov od 21.25 hod.

+   Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude 17. 5. ve vysílání internetového serveru zpravodajství TV Nova  a současně bude část z tohoto rozhovoru součástí večerní zpravodajské relace TV Nova. Tématem pořadu bude vyjednávání o podpoře nové vlády. Pořad vysílá server http://tn.nova.cz od 19.30 hodin a odvysílá jej TV nova v rámci večerních zpráv od 19.30 hod.

+   Místopředsedkyně ÚV KSČM pro evropské záležitosti a občanský sektor a poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná bude v pondělí 14. května – hostem pořadu Události, Komentáře, který bude vysílat Česká televize od 22:00 hodin na svém programu ČT 24. Tématem bude stěhování ambasády USA do Jeruzaléma a zahraniční politika KSČM s důrazem na účast ČR v zahraničních misích.

+   Místopředseda ÚV KSČM, poslanec a předseda Mandátového a imunitního výboru PSP ČR Stanislav Grospič bude v úterý 15. května – hostem pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, v TV Barrandov. Dalšími hosty budou J. Zimola (ČSSD), R. Brabec (ANO 2011) a M. Jurečka (KDU-ČSL). Diskutovat budou o aktuálních politických otázkách.

+   Kateřina Konečná, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Evropského parlamentu bude dnes – 11. května hostem pořadu Interview ČT 24. Pořad vysílá program ČT 24 od 18:28 hodin.

+   Karel Šidlo, expert pro resort dopravy KSČM bude v neděli 06. 05. hostem pořadu Otázky Václava Moravce České televize. Tématem bude diskuze o mýtném tendru a strategii budování dopravní infrastruktury v ČR. Karel Šidlo bude ve vysílání programu ČT24 od 13.15 hodin.

+   Poslanec PS PČR za KSČM Zdeněk Ondráček bude 30. 04. hostem pořadu 90´ České televize. Tématem bude odchod ředitele Generální inspekce policejních sborů M. Murína do výslužby. Pořad vysílá program ČT24 od 20.00 hodin.

+   Kateřina Konečná, poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM bude v neděli 29. 04. hostem pořadu Otázky Václava Moravce České televize. Tématem bude diskuze o napjaté mezinárodní situaci a vlivu Ruska na ČR. Kateřina Konečná bude ve vysílání programu ČT24 od 13.15 hodin.

+   Poslanec PS PČR za KSČM Jiří Dolejš bude 26. 04. hostem pořadu Máte slovo České televize. Tématem bude diskuze o napjaté mezinárodní situaci a vlivu Ruska na ČR. Pořad vysílá program ČT24 od 21.25 hodin.

+   Předseda Poslaneckého klubu KSČM v PS PČR Pavel Kováčik bude 25. 04. hostem pořadu 90´ České televize. Tématem bude vyjednávání o podpoře vlády hnutí ANO. Pořad vysílá program ČT24 od 20.00 hodin.

+   Poslankyně Evropského parlamentu a místopředsedkyně ÚV KSČM Kateřina Konečná bude dnes, v pondělí 23. 4., hostem pořadu Události, komentáře České televize. Tématem bude směřování KSČM po X. sjezdu. Pořad vysílá program ČT24 od 22.00 hodin.

+   Jiří Dolejš, poslanec PS PČR za KSČM, bude 23. 4. hostem pořadu České televize 90´. Tématem bude směřování KSČM po X. sjezdu a vyjednávání o podpoře vlády Andreje Babiše a hnutí ANO. Sledovat jej můžete na programu ČT24 od 20.00 hodin.

+   Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála bude zítra 20. 04. hostem vysílání zpravodajského portálu Seznam Zprávy. Tématem bude situace KSČM před X. sjezdem. Pořad bude dostupný na webu zde od 12.30 hodin.

+   Poslanec PS PČR za KSČM Leo Luzar bude 19. 04. hostem pořadu Duel Seznam Zpráv. Tématem bude zavedení a osvědčení přestupku „urážka úřední osoby“. Pořad můžete naladit od 13.00 hodin zde: https://www.seznamzpravy.cz i v TV Seznam https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nevite-jak-naladit-televizi-seznam-poradime-vam-jak-na-to-41877

+   Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála bude 18. 04. hostem Regionální televize. Tématem bude situace KSČM před nadcházejícím X. sjezdem. Pořad vysílá alternativní Regionální TV od 17.20 hodin a 21.20 hodin.

+   Poslanec PS PČR za KSČM Leo Luzar bude 17. 04. hostem pořadu TV Barrandov Aréna. Tématem bude aktuální domácí i zahraniční politická situace. Pořad vysílá stanice TV Barrandov od 21.25 hod. 

+   Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála bude 17. 04. hostem české rádiové stanice Svobodné rádio. Tématem bude situace KSČM před nadcházejícím X. sjezdem. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodné rádio od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: www.svobodne-radio.cz Telefonické dotazy můžete klást v druhé hodině vysílání na telefonu: +420 731 720 756

+   Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála bude 16. 04., hostem pořadu Události, komentáři České televize. Druhým hostem bude Jan Zahradil, poslanec EP za ODS. Tématem pořadu bude agrese Západu proti Sýrii. Pořad vysílá ČT24 od 22.00 hodin.

+  Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála bude 13. 04. hostem pořadu Duel zpravodajského portálu Seznam Zprávy. Tématem bude diskuze o aktuální politické situaci. Druhým hostem bude Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL. Pořad bude dostupný na webu zde https://www.seznamzpravy.cz/sekce/duel od 13.00 hodin.

+   Předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip bude 12. 4. 2018 hostem pořadu České televize Interview ČT24. Tématem pořadu bude vyjednávání o podpoře nové vlády. Pořad vysílá ČT 24 od 18.28 hodin.

+  Poslanec PSP ČR za KSČM Alexander Černý bude 11. 04. hostem pořadu Události, Komentáře České televize. Tématem bude: ruleta USA a Ruska v Sýrii. Pořad vysílá program ČT24 od 22.00 hodin.

+  Poslanec PS PČR za KSČM Leo Luzar bude dnes 11. 04. hostem pořadu 90´ České televize. Tématy budou důvěra vládě a spojení ANO, KSČM a SPD. Pořad vysílá program ČT24 od 20.00 hodin.

+  Poslanec PS PČR za KSČM Stanislav Grospič bude dnes 10. 04. hostem pořadu TV Barrandov Aréna Jaromíra Soukupa. Tématy pořadu budou vyjednávání o vládě, platy a práce, exekuce, odliv peněz do zahraničí a další. Pořad vysílá TV Barrandov od 21.25 hodin.

+  Místopředseda ÚV KSČM Josef Skála bude dnes 05. 04. hostem české rádiové stanice Svobodné rádio. Tématem bude vydání Jevgenije Nikulina do USA, kauza „Novičok“ a podpora vládě ANO. Pořad vysílá alternativní rádiová stanice Svobodné rádio od 19.00 hodin. Vysílání můžete naladit také zde: www.svobodne-radio.cz Telefonické dotazy můžete klást na telefonu: +420 731 720 756

Autor: 
Pavel Kroča